INFORÁDIÓ 
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia

kerékpárút

2020.11.14. 07:10

Csillagösvény: már tekerhetünk a világító kerékpárúton

Kísérleti jelleggel világító szemcséket kevertek a Duna-menti kerékpárút burkolatába Esztergomnál, mintegy 230 méteren. A műszaki megoldásnak köszönhetően kényelmesebbé és biztonságosabbá válik az egyébként kivilágítatlan útszakasz esti, éjszakai használata.
2020.07.30. 14:44

Bővül a Magyar Közút gépparkja

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a kezelésébe tartozó több mint ezer kilométernyi kerékpárút üzemeltetését végző speciális gépparkját a tavalyi tizenöt után újabb öt járművel bővíti, a gépeket csütörtökön adták át a Fejér megyei Sárbogárdon.
2020.05.12. 08:22

Először döntöttek az év hazai kerékpárútjáról

A szervezők a lakosság által beküldött magyarországi kerékpárutakról készült fotókat bocsátották szavazásra a Közlekedési kultúra napja facebook-oldalán, ahol a legtöbb szavazatot a Tatabánya-Tata szakasz kapta - közölte az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ.
2020.05.11. 17:38

Napi rekordok dőltek meg a budapesti kerékpáros közlekedésben

Normál napi rekordok dőltek meg szombaton több budapesti kerékpáros mérőponton, és az egész városban érezhető volt a forgalom növekedése. A mérések szerint eddig csupán a 2018-as I bike Budapest felvonuláson bicikliztek többen a Bem rakparti és Árpád hídi kerékpárszámlálók felett. A Kerékpárosklub szerint az adatok azt bizonyítják, hogy sokkal több budapesti biciklizne, ha több kerékpársáv lenne.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018