INFORÁDIÓ
2021. június 16. szerda
Jusztin

külügy

2021.04.20. 17:17

Berendelte a cseh csúcsminiszter a prágai orosz nagykövetet

Prága szerint az orosz diplomaták a titkosszolgálatoknak dolgoztak. A cseh félnek megalapozott a gyanúja, hogy az orosz titkosszolgálatoknak részük van a 2014-ben a dél-morvaországi Vrbeticében egy lőszerraktárban bekövetkezett robbanásokban.
2020.02.11. 13:58

Hónapok óta titokban volt Kaleta Gábor ügye, márciusban indul a per

Gyermekpornográfia vádjával áll bíróság elé március végén Magyarország volt perui nagykövete. Kaleta Gábor korábban a Külügyminisztérium és az igazságügyi tárca sajtófőnöke is volt. Az ellenzék tudni szeretné, miért maradt titokban a botrány tavaly novembertől mostanáig.
2020.01.27. 09:11

Koronavírus: hat kínai magyart figyel a magyar külügy

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint egyelőre nincs magyar érintettje a Kínából kiinduló koronavírusnak - közölte az InfoRádióval Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.
2019.07.01. 14:41

Fordulat a Tunéziában pórul járt magyarok ügyében

Mintegy 300 magyar lehet érintett a múlt hétvégi tunéziai esetben, amikor egy repülő meghibásodása miatt volt akinek majdnem egy napot kellett a reptéren várakoznia – közölte a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének elnöke. Baranovszky György szerint kártalanítani kell a fogyasztókat.
2019.04.08. 07:36

Sürgős nemzetközi kérdésekről tárgyalnak hétfőn

A Külügyek Tanácsa aktuális és sürgős nemzetközi kérdéseket vitat meg hétfőn, Luxemburgban tervezett ülésén, köztük az afganisztáni és a venezuelai konfliktus megoldása érdekében tett szerepvállalást, valamint véleménycserét folytat a keleti partnerségről.
2017.07.19. 14:53

Vészhelyzetre figyelmeztet a külügy

Az elmúlt napokban a horvátországi tüzek miatt kialakult helyzetre figyelmeztette a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata az országba induló magyar állampolgárokat.
2016.08.12. 14:21

Külügy: nem tudni magyar sérültről Thaiföldön

Jelenleg 27 regisztrált magyarról tud a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) Thaiföldön, a tárca és szervezeti egységei eddig sem a helyi hatóságoktól, sem pedig a hozzátartozóktól nem kaptak bejelentést magyar sérültről - közölte a KKM
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018