INFORÁDIÓ 
2019. november 18. hétfő
Jenő

iskolaigazgató

2019.06.14. 20:39

PDSZ: nem lesz többé véleményezési jog

A köznevelési törvény tervezett módosításait bírálta sajtótájékoztatóján a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ). Az érdekképviselet nem ért egyet az iskolaigazgatói kinevezések véleményezési jogának megszüntetésével és a magántanulói jogviszony felszámolásával.
2019.06.14. 10:07

Több pénzt kaphatnak az iskolaigazgatók

Az iskolaigazgatói bérek juttatásokkal való kiegészítése is megtörténhet, ha az Országgyűlés elfogadja a nemzeti köznevelésről szóló törvény szerdán benyújtott módosítását - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára az M1-en.
2017.07.24. 06:42

Magyarázatot követelnek a pedagógusok

Több iskolában is felháborodást váltott ki, hogy nem a helyi tantestületek és a közösség által támogatott intézményvezető-jelöltek pályázatát fogadta el az Emmi.
2017.07.19. 10:22

Újabb fővárosi iskolaigazgatót cseréltek le

A szülők és a nevelőtestület tiltakozása ellenére a ferencvárosi alpolgármester tanácsadóját, Tóthmátyásné Zuggó Tündét nevezte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az egyik legnagyobb fővárosi két tannyelvű iskola élére. A közép-budai tankerület kedden közölte a szülőkkel: az új igazgató augusztus 1-jétől veszi át a Szabó Lőrinc Két Tannyelvű Általános Iskola és Gimnázium irányítását. Tóthmátyásné ezt a Magyar Nemzetnek megerősítette, hozzátéve, csak egy évre szól a megbízatása.
2017.07.11. 14:00

Okkal nem örülnek a gazdagabb városok iskolaigazgatói

A gazdagabb települések és városrészek iskolaigazgatóinak valóban kisebb a mozgásterük, mint a köznevelési központosítás előtt, mára azonban a szegényebb településeken is tervezhetőbb a pedagógiai program – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Solti Péter, a Klebelsberg Központ elnöke.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018