INFORÁDIÓ
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika

hegyvidék

2020.11.01. 19:53

A Hegyvidék egyik földútja lett a szerencsés kétszázadik

Két év alatt háromszáz burkolatlan budapesti útszakasz felújítására biztosít vissza nem térítendő pénzügyi forrást az önkormányzatoknak az állam. A kétszázadik elkészült projekt a hegyvidéki Gyógyfű utca – mondta Pokorni Zoltán, a 12. kerület polgármestere.
2020.10.04. 12:45

Egyre közelebb a teljes rehabilitáció: fontos változások a Normafánál

A Normafa-rehabilitáció keretében fontos cél a parkolás, a közlekedés szabályozása és a védett besorolású erdők megóvása, a fejlesztés részeként épült meg az új Eötvös út, amely elviszi a gépkocsiforgalmat a gerincről – mondta Pokorni Zoltán, a 12. kerület polgármestere.
2020.04.02. 07:22

Idősek ezreinek ellátását szervezi meg a Hegyvidéki Önkormányzat

A koronavírus-járvány az idősekre jelenti a legnagyobb veszélyt, a XII. kerületi önkormányzat ezért hozta létre a Hegyvidéki Segítő Központot – mondta az InfoRádiónak a kerület polgármestere, aki szerint a munkában egyre több önkéntes akar részt venni, a jelentkezők száma már a kétszázat is meghaladja.
2019.11.16. 20:41

Hétfőn tárgyal a Normafáról Karácsony és Pokorni

Hétfőn egyeztet a Normafán áthelyezendő parkolóról és a fogaskerekű meghosszabbításáról Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere és Karácsony Gergely főpolgármester - közölte a hegyvidéki önkormányzat.
2019.11.13. 08:07

Pokorni Zoltán egyensúlyt szeretne a Normafa rendbetétele és a "zöld hevület" között

Tüntetést hirdetett szombatra a Normafán kivágandó fák miatt a Párbeszéd. A XII. kerületi önkormányzat arra hívta fel a figyelmet, hogy az érintett felület nem erdőövezet, hanem közlekedési terület. A WWF Magyarország természetvédelmi szempontból nem tartja komoly veszteségnek a kivágandó fákat. Közben egyeztetésre hívta Karácsony Gergely főpolgármestert és Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét Pokorni Zoltán, a Hegyvidék polgármestere.
2017.01.13. 19:35

A trópusokra vágyik? Többet árthat, mint amennyit használhat

Jelentősen megterheli a szervezetet egy trópusi utazás télen. Ha tehetjük, a meleg területekre való utazást inkább őszre és tavaszra időzítsük, télen pedig érdemesebb a hegyvidékeket felkeresni. Így a szervezetet kevésbé terheli meg a környezetváltozás – tanácsolta Szegheő Péter orvosmeteorológus.
2016.09.27. 06:00

ONvédelmi programot hirdetett a hegyvidéki önkormányzat

A gyerekekre leselkedő internetes veszélyek visszaszorítására hirdetett átfogó programot a Hegyvidék Önkormányzata. A kezdeményezést szociológiai felmérés is megelőzte - mondta az InfoRádiónak a 12. kerület polgármestere. Pokorni Zoltántól azt is elmondta, a pedagógusok szeptember 15-től egy 60 órás akkreditált képzésen sajátíthatják el azt, hogy hogyan készítsék fel az internet biztonságos használatára a gyerekeket.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018