INFORÁDIÓ 
2021. január 27. szerda
Angelika

görög

2020.12.17. 05:03

Végleg megpecsételődni látszik a balatoni patyomkinfalu sorsa

A város szégyenfoltjaként emlegetett terület sorsát évek óta igyekszik megoldani a városvezetés. Az önkormányzatnak most megvan a jogalapja arra, hogy a szezonális szórakozó negyedként működő, egykori görög falut elbontassa.
2019.03.02. 11:19

Lassan érnek a görög reformok gyümölcsei

A Moody's ítélete alapján javult az ország államadós-osztályzata, ám a B1 még mindig mélyen a spekulatív sávban van. Ez a minősítés öt fokozattal marad el a befektetési ajánlású osztályzati sáv alapszintjétől.
2016.09.25. 13:57

IMF: elkerülhetetlen az újabb görög adósságelengedés

Elkerülhetetlen a görög államadósság újabb részének elengedése a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint még akkor is, ha Görögország minden tervezett strukturális reformot és takarékossági intézkedést végrehajt.
2016.05.25. 05:40

Jóváhagyták a görög mentőcsomag következő részletének kifizetését

Jóváhagyták az euróövezetet alkotó országok pénzügyminiszterei szerdára virradóra a Görögország számára elkülönített nemzetközi mentőcsomag következő, 10,3 milliárd eurós részletének kifizetését, és megállapodtak abban, hogy intézkedéseket tesznek a görög államadósság enyhítésére, amit a Nemzetközi Valutaalap (IMF) feltételként szabott a hitelprogramban való további részvételéhez.
2016.04.05. 18:13

Görögország nyárra megint bajba kerülhet

Vízválasztónak tartják az idei évet Görögország jövője szempontjából az InfoRádió által megkérdezett szakértők. Mint mondták Athén nyárra ismét az államcsőd és az eurózóna elhagyásának közelébe kerülhet, a dél-európai országot ráadásul most a migrációs válság is sújtja.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018