INFORÁDIÓ 
2020. április 6. hétfő
Bíborka, Vilmos

fogászat

2020.03.25. 19:54

Sorra zárnak be a fogorvosi szolgálatok, lépett a minisztérium

Megyénkét egy-két rendelőt kell hatóságilag kijelölni, ahol a sürgős eseteket ellátják – olvasható Kásler Miklós miniszter a fogorvosoknak címzett levelében. A fogászatra érkezőket is szűrni, és szükség esetén tesztelni kell koronavírusra.
2019.10.28. 20:22

Ezt ígérte a tárca a fogászoknak a mostani emelést követő időszakra

Még az idén 1,5 millió forintos egyszeri juttatást kap minden, alap- és szakellátásban dolgozó fogász, januártól pedig 380 ezer forintra nő a közfinanszírozott szakrendelők rezsitámogatása. A Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának elnöke szerint a miniszteri bejelentésen kívül további lépések kellenek.
2018.08.15. 07:07

Még idén dönteni kell a hét évre szóló összes uniós pénzről – lapszemle

A Népszava Balmazújváros hétvégén megválasztott független polgármesterével készített interjút. Az elmúlt időszakban elkezdődött a közfinanszírozott fogászatok felzárkózása – írja a Magyar Idők. A Pénzcentrum összeállítást készített Európa legnagyobb fagylaltkészítő nemzeteiről. Idén a hét évre szóló összes uniós pénzről döntést kell hozni – áll a Portfolióban. A Magyar Idők arról ír, hogy felhigult az ingatlanközvetítői piac. A Világgazdaság szerint kifizették az első kártérítést a légijáratkésésre kötött kiegészítő díjas biztosítás után.
2018.06.07. 08:01

Vizsgálat az MSZP-nél - lapszemle

Megjelentek a hosszú várólisták a fogászati ellátásban, 2,6 százalékos drágulást mértek 2018-ra, több pénzt ad bizonyos területeknek az Európai Bizottság.
2018.06.07. 07:21

Fogászati problémák - válsággóc az egészségügyben

A fogászati ellátásban is megjelentek a hosszú várólisták, sokan késve sem jutnak hozzá a fogmentő kezeléshez, 3 éves várólista is van a gyermekek fogszabályozásában, fogtömésre helyenként egy hónapra adnak időpontot. A szakma azonnali intézkedést vár a kormánytól.
2017.08.07. 18:59

Újabb ágazat leállása borzolja itthon a kedélyeket

Egy hónap múlva, szeptember 4. és 6. között tiltakozó akciót tartanak a közfinanszírozott fogorvosok. A jelenlegi állás szerint a tb-betegeket ellátó fogászatokon ebben a három napban csak sürgősségi eseteket látnak majd el – tájékoztatta a Magyar Időket Nagy Ákos keszthelyi fogorvos.
2016.11.19. 16:50

Itt kezelik a fogyatékkal élők fogászati problémáit

Eddig csaknem 700, túlnyomórészt középsúlyos és súlyos értelmi fogyatékkal élő pácienst láttak el a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján, ahol egy speciális fogászati centrum várja ezeket a betegeket – mondta az InfoRádiónak Dr. Gerber Gábor, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának dékánja.
2016.07.03. 17:38

Erre készüljön, ha megszabadul a bölcsességfogától

A bölcsességfogak eltávolítását egyre többen igénylik a gyulladásos gócok megszüntetése vagy a fogszabályzás miatt. A műtét súlyos kockázatokkal csak nagyon ritkán jár, de néha előfordulhat állkapocstörés vagy idegsérülés is - mondta Joób-F. Árpád, a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont-Szájsebészeti és Fogászati Klinikájának docense.
2016.06.17. 06:05

A fogszabályozás ma trendi

Egyre több gyerek használ fogszabályzót, elfogadottsága sokat nőtt az elmúlt időben - mondta a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika egyetemi adjunktusa. Kaán Miklós hozzátette: a gyermek 7-9 éves korától van lehetőség fogszabályozásra.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018