INFORÁDIÓ
2021. március 4. csütörtök
Kázmér

eksz

2020.09.25. 19:11

Az EKSZ visszaállítaná az első ajtók lezárását

A tavaszihoz hasonlóan ismét a buszok elejének lezárását kéri a járművezetők védelmében az Egységes Közlekedési Szakszervezet. Az érdekvédelmi szervezet elnöke az InfoRádiónak úgy fogalmazott: több tucat járművezető fertőződött már meg a második hullámban. A BKV reagálásban emlékeztet, ismereteik szerint az érintettek egyike sem munkavégzés közben kapta el a vírust.
2019.03.19. 12:51

Elfogyott a BKV-sok türelme, közel a sztrájk

Felállt a sztrájkbizottság, a munkavállalók jelentős része 15 százalékos béremelést szeretne, a cég tartja magát az 5 százalékhoz - a már harmadik hónapja futó 2019-es évre.
2019.02.25. 18:23

Szakszervezet a BKV-s tervekről: "ez nem béremelés, ez semmi"

Jóval több béremelést kellene adni a BKV dolgozóinak, mint a bejelentett 5 százalék - véli az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke, Naszályi Gábor. A BKV közölte: a tárgyalások még tartanak, a cég elkötelezett amellett, hogy kölcsönös elégedettséget eredményező ajánlatot tegyen.
2017.12.20. 12:45

Így állnak a tárgyalások a BKV-nál, a sztrájk sem kizárt

Ismét tárgyalóasztalhoz ült a BKV Zrt. vezetése a szakszervezetekkel, a 2018-as bérfejlesztés ügyében. A közlekedési vállalat szerint szakszervezetek nagy része számára a bérmegállapodás tervezete elfogadható. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) azonban megalázóan kevésnek tartja béremelési ajánlatot.
2017.11.28. 15:06

Metrópótlás: felháborodtak a buszvezetők

Az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordulhat a metrópótlás során tapasztaltak miatt a BKV-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ). Az érdekképviselet szerint a cégvezetés erre a szolgáltatásra biztosít a sofőröknek minden feltételt, miközben a többi járaton dolgozók munkakörülményei egyre rosszabbak.
2017.08.02. 09:07

Borulhat a menetrend a hőségben

A kánikulára tekintettel azonnali rendkívüli intézkedésekre, akár a menetrend időszakos felfüggesztésére, az első ajtózás átmeneti szüneteltetésére is kérte a BKV és a Volánbusz vezetését az Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ).
2017.04.04. 14:59

BKV-sztrájk: friss információk a tárgyalásokról

Az Egységes Közlekedési Szakszervezet is részt vesz a BKV-s sztrájkban, ha nem lesz megegyezés, de a másik két szakszervezettől eltérően csak az idei évre kér 15+5 százalékos béremelést - mondta az InfoRádiónak Nemes Gábor elnök. Közben a másik két szakszervezet Tarlós Istvánnal egyeztetett, aki ma még Orbán Viktorral is tárgyal az ügyben.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018