INFORÁDIÓ 
2020. július 10. péntek
Amália

botrány

2020.06.20. 20:25

Magyarics Tamás: óvatosan kell kezelni Donald Trump volt tanácsadójának botránykönyvét

Nagy port kavart az Egyesült Államokban John Bolton tanácsadó megjelenés előtt álló könyve, amelyben a volt amerikai nemzetbiztonsági egyebek mellett azt állítja: az amerikai elnök arra kérte a kínai államfőt tavaly júniusban, hogy segítsen neki újraválasztatásában. Donald Trump szerint John Bolton könyve hazugságokra és hamis történetekre épül. Az InfoRádiónak nyilatkozó külpolitikai szakértő szerint erős a gyanú, hogy a tanácsadót nem az erkölcsi igazságtétel, hanem valójában az anyagi haszonszerzés motiválja.
2020.05.28. 14:25

Részben magyar származású lehet a Strache-botrány női főszereplője

Az ügyben bűnrészességgel gyanúsított egyik férfi vallomása szerint „magyar gyökerei vannak” annak az „orosz” nőnek, aki 2017 nyarán egy ibizai villában lépre csalta Heinz-Christian Strachét, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) akkori elnökét, későbbi alkancellárt, valamint Johann Gudenust, a párt későbbi frakcióvezetőjét – adta hírül az osztrák sajtó csütörtökön.
2020.05.25. 13:24

Precedens döntést hozott a bíróság a dízelbotrányban

A Volkswagennek fizetnie kell azoknak, akik a társaság dízelbotrányában érintett autómodelljeiből vásároltak - így határozott egy ügyfél keresete alapján a német szövetségi legfelső bíróság (BGH) hétfőn.
2020.02.29. 21:00

Kiütéses Bayern-győzelem és kiadós botrány

A mérkőzést kétszer is félbe kellett szakítani szurkolói rendbontás miatt, a vendégszurkolók a Hoffenheim többségi tulajdonosa, Dietmar Hopp ellen tiltakoztak.
2020.01.14. 19:50

Mérget lehetne venni Heinz-Christian Strache mandátumára

Visszatér a politikába az egykori osztrák alkancellár, aki tavaly mondott le, miután nyilvánosságra került egy videofelvétel, amin kampánytámogatásért cserébe állami megrendeléseket ajánlott. Strache az őszi bécsi önkormányzati választáson indulna, a Szabadságpárt egykori képviselőiből alakult tömörülés élén.
2019.11.21. 12:45

Mélyül Gothár Péter zaklatási botránya

A csütörtöki Kormányinfón is szóba került a Kossuth-díjas rendező zaklatási ügye, miközben arról is lehet hallani, hogy nem csak a Katona József Színházban lehettek "ügyei" Gothár Péternek.
2019.09.24. 13:41

Vádemelés a Volkswagen vezetői ellen

Piaci manipuláció miatt vádat emelt a németországi Braunschweig ügyészsége a Volkswagen (VW) vezérigazgatója és felügyelőbizottsági elnöke, valamint egy korábbi vezérigazgatója ellen a járműgyártó csoport dízelbotrányával összefüggésben.
2019.08.29. 17:38

Rákapcsoltak a keménybrexit-ellenes lázadók

Beindult a szövetkezés a brit politikában a puccsnak kikiáltott parlamenti szünet miatt. Azt követően, hogy II. Erzsébet királynő jóváhagyta Johnson miniszterelnök kérelmét, egy többpárti lázadó képviselői csoport megpróbálja késleltetni az uniós kilépést, és elkerülni a rendezetlen brexitet.
2019.08.02. 13:26

Microsoft-botrány: feljelentik az ORFK-t, lépett a legfőbb ügyész

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetet, valamint az Országos Rendőr-főkapitányságot is megnevezte a Microsoft-botrány magyar érintettjeként egy amerikai hatóság. Hadházy Ákos független parlamenti képviselő csütörtökön közölte, hogy feljelenti az ORFK-t. A rendőrség jelezte, hogy a vizsgálatot az ügyészségnek kell lefolytatnia.
2019.06.28. 14:16

Felfüggesztették Szanyi Tibor párttagságát

Az MSZP országos elnöksége felfüggesztette Szanyi Tibor alelnök, leköszönő európai parlamenti (EP-) képviselő és Fekete Zoltán, a szocialisták Pest megyei elnökének párttagságát – közölte az ellenzéki párt pénteken.
2019.06.03. 19:22

Botrány a Glastonburyn: kitiltottak egy zenekart

Június 26-án kezdődik és négy napon át tart az angliai Glastonbury-ben Európa nagy nyári popzenei fesztiválja, ezúttal 2800 fellépővel, 79 színpadon. Ez az a fesztivál, amit sokszor elmos az eső, és a közönség immár sportot csinál abból, hogy a sárban fetreng. Az idei sztár Kylie Minogue lesz, de két fellépő együttes körül parázs vita támadt, és végül az egyik szerepeltetésétől el is tekintenek.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018