INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla

akció

2019.08.08. 19:22

Kamara: bedöntheti a magyar dinnyepiacot a 99 forintos akció

Bedöntheti a magyar dinnyetermelést és lehetetlenné teszi a minőségi gyümölcs előállítását, hogy a hazai szezon közepén 99 forintos akciós áron árulja a dinnyét a Lidl – mondta az InfoRádiónak Mártonffy Béla a Nemzeti Agrárkamara Országos Kertészeti és Beszállítói Osztályának elnöke. A Lidl szerint azonban a beszállítóik kérték, hogy segítsenek a földeken felhalmozódott dinnyefelesleg eladásában, amihez akciós átadási árakat is felajánlottak.
2019.06.27. 08:02

Kedvező áron kaphatjuk a jó minőségű gyümölcsöt

Akár harmadával olcsóbban is hozzájuthatunk a gyümölcsökhöz, ha Szedd magad! akciókon vásárolunk – hívta fel a figyelmet az InfoRádiónak nyilatkozó Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kertészeti és beszállítóipari osztályának elnöke. Mártonffy Béla szerint a rendszer mára jól működik, a fogyasztók és a termelők is szeretik, nem csak a munkaerőhiány miatt hirdetik meg.
2019.02.10. 09:50

Megmutatjuk, hogyan kerülje el a kuponos akciók csapdáit

Sokat spórolhatunk a webáruházak tél végi akciós ajánlatain, gomba módra szaporodnak a kuponos cégek és gyűjtőoldalak, amelyek több ilyen jellegű vállalkozás ajánlatait gyűjtik össze. Mire figyeljünk a kuponos akciós vásárlások során?
2018.12.02. 08:27

Black Friday: egymást is feljelentették a webáruházak

Egymást is bepanaszolhatták a webáruházak az idei leárazások, az úgynevezett Black Friday akcióknál tapasztalt visszaélések miatt - mondta a Gazdasági Versenyhivatal szóvivője az InfoRádióban.
2018.12.01. 18:20

GVH: nem szabad azonnal lecsapni az akciókra

Élénk figyelemmel követi az év végi kereskedelmi akciókat a Gazdasági Versenyhivatal. A hatóság szóvivője szerint nem szabad azonnal lecsapni a legkedvezőbbnek tűnő ajánlatra, inkább az ár-összehasonlító honlapokat ajánlja a fogyasztóknak.
2018.11.23. 10:31

Fel tudunk készülni a Black Friday átveréseire

Előzetes tájékozódással sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat a nagy leárazásokkal csábító vásárlási láz, a black friday idején - hívta fel a figyelmet az InfoRádióban az innovációs tárca fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára, Keszthelyi Nikoletta.
2018.09.05. 14:45

Kell még pár dolog az iskolakezdéshez? Jól járhat, aki eddig várt (x)

Hétfőn kezdődött a tanév a magyar iskolákban, és könnyen előfordulhat, hogy ilyenkor derül ki, szükség van néhány plusz dologra. Szerencsére még ezekben a napokban is iskolakezdési akciók sora várja a vásárlókat, hétvégétől pedig gyakorlatilag szezon végi kiárusításról beszélhetünk. Legyen szó írószerekről, táskákról vagy gyermekbútorokról, érdemes lehet ebben az időszakban még egyszer körülnézni. A KIKA üzleteiben például a hétvégén 13%-os kedvezmény jár minden egyes termékre.
2018.08.05. 11:37

A hőségben durvul az akcióháború

A hőségben jobban kell tolni az akciókat, hiszen kinek is van kedve kimozdulni otthonról, vagy otthagyni a strandot és vásárlás után cipekedni egyet. Folyik is a nyári akcióháború a boltokban. Nyisd ki a szemed, ha akcióra utazol: akadnak keserű pirulák is - olvasható a blokk.com blogon.
2017.09.27. 11:07

160 millió forint értékben foglaltak le gyógyszereket Magyarországon

Több mint százhatvanmillió forint értékben foglalt le csaknem százezer darab gyógyszert a rendőrség Magyarországon a Pangea elnevezésű, hamis és illegális gyógyszerek kereskedelme elleni nemzetközi akcióban - jelentette be a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület gyógyszerhamisítás elleni munkacsoportjának vezetője szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2017.09.06. 13:22

Itt a bejelentés - küszöbön az újabb tejbotrány?

Bejelentést tett a magyar hatóságoknál és Brüsszelben is a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (TT), mert az áruházláncok ismét irreális árakon értékesítik a szlovák és a cseh UHT tejeket a magyar piacon. A TT szerint az olcsó import mögött áfacsalások állhatnak, vagy olyan termékek érkeznek a hazai boltokba, amelyeket tejpor felhígításával állítottak elő.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018