INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 10. hétfő
Lőrinc

évértékelő

2020.02.19. 16:50

Elemzők: akár üzletileg is megtérülhetnek a bejelentett klímavédelmi intézkedések

Nehéz a miniszterelnök által vasárnap bejelentett klímavédelmi akcióterv hatásait megjósolni, de közép- és hosszú távon akár üzletileg is megtérülhetnek az intézkedések - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Madár István, a Portfolio vezető elemzője, és Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának igazgatója. A gazdasági növekedés ugyanis fenntarthatóbbá, belső kereslet által vezéreltté vált, már nem az uniós pénz az egyedüli hajtóerő. Mindkét közgazdász alacsonyabb, de továbbra is szemmel látható növekedéssel, magas inflációval és csökkenő államadóssággal számol az idei évre.
2020.02.17. 10:39

A miniszterelnöki évértékelő legsarkalatosabb pontjai

A kormány pesszimista abban a tekintetben, hogy milyen gazdasági környezetben kell boldogulnia Magyarországnak a következő években - így látja Madár István, a Portfolio gazdasági hírportál vezető elemzője. A portál pontokba szedte Orbán Viktor legfontosabb bejelentéseit.
2020.02.16. 21:42

Orbán Viktor: új nemzeti konzultációra készül a kormány - a nap hírei

Klímavédelmi akciótervet fogadott el a kormány – jelentette be a miniszterelnök. Dunaújvárosban a részeredmények alapján az ellenzéki pártok jelöltje nyerte meg az időközi országgyűlési képviselő-választást. Elhagyhatták a kórházat a koronavírus-járvány miatt Kínából hazahozott magyarok. A nap legfontosabb hírei február 16-án.
2020.02.16. 17:46

Orbán Viktor: az utolsó tíz év volt a legsikeresebb a legutóbbi százban

Magyarország mindenek előtt - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében, amelyben egyebek mellett arról is beszélt: a kormány klímavédelmi akciótervet fogadott el, 2020 és 2021 pedig az országépítés folytatása lesz.
2020.02.16. 16:26

Orbán Viktor bemutatta a klímavédelmi akciótervet

A kormány a héten klímavédelmi akciótervet fogadott el, megalkották azt a programot, amellyel elérik, hogy 2030-ra a Magyarországon előállított villamosenergia 90 százalékban szén-dioxid-mentes legyen - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében.
2020.02.14. 15:52

Orbán Viktor új műfajt honosított meg

Orbán Viktor mára hagyományosnak számító országértékelő beszédével új műfajt honosított meg Magyarországon, ez az esemény nagy szerepet játszott abban, hogy az országban egyedülálló módon olyan politikussá vált, akinek mind kormányon, mind ellenzékben sikerül a napi aktuálpolitikai viták szintje fölött álló, nagyobb távlatokon átívelő gondolatokat megfogalmaznia – emelte ki a XXI. Század Intézet elemzésében, hozzátéve: a kezdetekkor az ellenzék élesen kritizálta ezt a műfajt, ugyanakkor az évek múlásával szinte minden párt lemásolta.
2020.02.09. 18:42

Gyurcsány Ferenc: vagy együtt győzünk, vagy sehogy

Egyebek mellett ellenzéki összefogásról és egy majdani koalíciós kormányzásról beszélt 16. évértékelőjén a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök szerint az ember a legfontosabb, és nem az, hogy milyen a bőrszíne, a vallása vagy politikai hovatartozása.
2019.02.10. 21:49

Új családvédelmi akciótervet jelentett be a miniszterelnök - a nap hírei

Új családvédelmi akciótervet jelentett be évértékelőjében a miniszterelnök. A kormányfő évértékelőjét bírálták és a demokrácia állapotát kérték számon az ellenzéki demonstráció felszólalói.Német mintára alakítaná át az akadémiai kutatóhálózatot a Professzorok Batthyány Köre.
2019.02.10. 18:45

Ezek a miniszterelnök nagy bejelentései

A szegénység felszámolásáról, hétpontos családtámogatási csomagról, a nyelvtanulást ösztönző támogatásról és kórházfejlesztésről is beszélt 21. évértékelőjében Orbán Viktor.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018