INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 22. vasárnap
Móric

áruszállítás

2018.09.21. 14:12

Újabb építkezés kezdődött Ferihegyen

Megkezdődött a Cargo City névre keresztelt, új árukezelő központ építése a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren pénteken. A repülőtér áruforgalma rekordszintre emelkedett és jobban bővül, mint a szintén rekordot döntő utasforgalom.
2018.07.17. 06:32

Olcsó fekhelyeket árulnának az áruszállító repülőkön

A légi közlekedésben az utóbbi évek fejlesztési trendjei mind azt célozták meg, hogy a repülőgépek minél nagyobb komforttal és minél olcsóbb tarifákkal közlekedjenek. Egy új ötlet szerint kihasználnák az áruszállító gépek üresen maradó kapacitásait.
2017.01.23. 17:04

Kevés fuvarozót érint a korlátozás

A fuvarozókat is érinti, bár nem drámai mértékben az érvényben lévő budapesti szmogriadó, egyes járművek, például az érintett BKV buszok pedig mentességet élveznek - mondta el az InfoRádiónak a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének szóvivője.
2016.07.30. 16:35

Változnak az ekáer szabályai

Változnak az elektronikus közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) szabályai hétfőtől: amennyiben a szállítóeszköz és a rakomány súlya meghaladja a 3,5 tonnát, ekáer-számot kell kérni, valamint a hatósági zárak eltávolítása esetén bírságot szabhat ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018