eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
A heap of white powder on black floor.
Nyitókép: kickers/Getty Images

Lecsapott a rendőrség egy szakácsra – hihetetlen, mit főzött ki

Nagy valószínűséggel nem eredeti foglalkozásával, szakácskodással tölti következő éveit az a 26 éves férfi, akin ellátójával együtt rajtaütöttek a felderítők.

"Hányan jöttök? – 30-an leszünk!" – ez a diskurzus nem egy baráti összejövetelről szólt, hanem valójában azt jelentette: 30 ezerért akar füvet venni az ügyfél egy drogkereskedőtől.

A felderítők már egy ideje ráálltak a 26 éves B. Attilára, így borítékolható volt, hogy előbb vagy utóbb rajtaütnek. A leleplezést május 16-án délután, egy illegális adásvételt követően ejtették meg. A felderítőket a Készenléti Rendőrség Bevetést Támogató Osztályának munkatársai egészítették ki – írja a police.hu.

A három ártalmatlanná tett férfi közül a 30 éves Sz. Norbert "mindent csinált, csak nem működött együtt": kapálózott, erősködött, befeszített, de végül belátta, hogy értelmetlen erőlködése nem vezet sehova.

Agresszivitását valószínűleg a gyorsteszt alapján kimutatott marihuána, amfetamin és kokain is befolyásolta.

Sz. Norbert rendszeres vevői közé tartozott B. Attila, rajtuk kívül négy ügyfélkörbe tartozó fogyasztót is előállítottak. A két férfi között heti szinten többkilónyi marihuána cserélt gazdát, kiterjedt ügyfélkörük tagjai 3500 forintért juthattak grammonként aktuális adagjukhoz. A rajtaütés helyszínén 70 ezer forint és 20 gramm marihuána volt az üzlet tárgya.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Sz. Norbert lakásán nagyméretű, növénytörmelékes tasakokat, digitális mérlegeket, nevek és összegek listáját, csaknem 2,5 milliót forintban és euróban, valamint több, mint 1 kilogramm marihuánát foglaltak le.

B. Attila lakcímén, a fészerben három szatyor hevert, közel 700 gramm fűvel tömve, de bizonyítékként szolgált a digitális mérleg, 2,2 millió forint és euró, dohányőrlő, valamint tasakok. Ahogyan munkahelyén, a mosdó tövében is árválkodott egy, nem göngyölt húsokat tartalmazó nejlon szatyor.

Fotó: police.hu
B. Attila autójának anyósülésére dobott kistáskában a vevőjére hiába váró adag, valamint egy szatyornyi, porciózás előtt álló drog volt.(Fotó: police.hu).

A két férfit kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsították meg, B. Attila beismerő vallomást tett, Sz. Norbert nem beszélt. Mivel Sz. Norbert autóval érkezett a rajtaütés helyszínére, járművezetés bódult állapotban, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének közlésével is számolnia kell – korábban a bíróság ugyanis eltiltotta a vezetéstől.

A rendőrség B. Attila és Sz. Norbert ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének, a négy fogyasztóval szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

A rajtaütésről készült videót a linkre kattintva tekintheti meg.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×