eur:
394.24
usd:
369.64
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) érkezik Brazíliavárosba 2018. december 31-én este. A miniszterelnök január 1-jén Jair Bolsonaro megválasztott brazil elnök beiktatásán vesz részt.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Nem mindennapi helyen szilveszterezett Orbán Viktor

Facebook-oldalán kívánt boldog új évet a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor január 1-jén Jair Bolsonaro megválasztott brazil elnök beiktatásán vesz részt, ezért már december 31-én megérkezett Brazíliavárosba.

Magyar idő szerint már éjfél után üzent a kormányfő: "Itt három óra híján 2019. Boldog új évet, Magyarország // Here we still have three hours till 2019. Happy New Year, Hungary!"

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×