eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Epidemic coronavirus gene and background image
Nyitókép: artplus/Getty Images

Három régióban nem állt meg a koronavírus terjedése – térkép

A koncentráció 3 városban az alacsony, 5 mintában az emelkedett, 14 településen pedig a mérsékelt kategóriába sorolható.

A szennyvízben mért SARS-CoV-2 örökítőanyag országos átlagkoncentrációja a 34. héten stagnál – olvasható a Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján.

Tendenciát tekintve a helyszínek háromnegyedét stagnálás jellemzi, emelkedés figyelhető meg Debrecenben, Győrben és Zalaegerszegen, csökkenés látható Budapest Dél-pesti Szennyvíztisztító Telepének ellátási területén, valamint Szekszárdon és Szombathelyen.

A koncentráció 3 városban az alacsony, 5 mintában az emelkedett, 14 településen pedig a mérsékelt kategóriába sorolható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 13. 20:05
×
×
×
×