eur:
389.42
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Összeroncsolódott személyautó az 55-ös főút 29-es kilométerénél, Ásotthalom közelében 2019. szeptember 12-én. Az autó lesodródott az útról, villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba borult. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Vonzotta az árok az autókat ezen a reggelen

Egy óra alatt öt árokba csúszott kocsihoz hívták a tűzoltókat.

Az Újszászt és Abonyt összekötő úton két autó állt fejre az árokban. A sofőrök segítség nélkül ki tudtak mászni a járművekből - írja honlapján a katasztrófavédelem.

Árokba hajtott egy gépkocsi Mánd és Vámosoroszi között is, Kisszekeres térségében. A járműben csak a vezetője utazott, akik a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók szabadítottak ki kézi erővel.

Karcag határában, a Bucsa felé vezető úton is hasonló baleset történt.

A 42-es főút 21-es kilométerszelvényénél, Földes térségében egy kamion csúszott félig az árokba. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×