eur:
392.68
usd:
366
bux:
66623.14
2024. április 26. péntek Ervin

Eperjes októberben már Bujtorral avatna

Lapértesülés szerint jobban van Bujtor István, a veszprémi Petőfi Színház igazgatója. A művész állapotáról ugyanakkor a család, és a színház egyelőre nem nyilatkozik. Sajtóinformációk szerint Eperjes Károly azt mondta: biztos benne, hogy október közepén már Bujtor Istvánnal avatja fel a Latinovits Zoltánról elnevezett, megújult stúdiószínházat.

Lapértesülés szerint az utóbbi hetekben biztatóan javult Bujtor István színházigazgató állapota. Családja legutóbb augusztus végén tájékoztatta a közvéleményt - mondta Varga Róbert, a veszprémi Petőfi Színház szóvivője.

Bujtor István egészségi állapotáról augusztus 31-én adott tájékoztatást Talabér Márta, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, aki azt mondta, hogy bizakodó a család, és türelmet, megértést kérnek a médiától.

Úgy tudjuk, a teátrum nem ad bővebb tájékoztatást. A Veszprémi Petőfi Színházat fenntartó közgyűlés alelnöke, Talabér Márta az egyik lapnak azt mondta: "Abban maradtunk a Bujtor családdal, hogy csak nagy baj esetén értesítenek, s eddig hál' istennek nem hívott fel Judit asszony!"

A Blikk információi szerint a művész állítólag felébredt a kómából, reagál a külvilágra. Pályatársa, Eperjes Károly is úgy tudja, hogy Bujtor István állapota javult, és reményei szerint októberben együtt avathatják fel a Veszprémi Színház új stúdióját. Információnk szerint az avatóünnepség novemberben lesz, de a hírzárlat miatt nem lehet tudni, hogy Bujtor István addigra felépül-e.

Az ország Ötvös Csöpije augusztus elején került súlyos állapotban kórházba, sajtóértesülések szerint már korábban sem volt túl jól. A Bors tudni véli: a színész-rendező egy léböjtkúra miatt lett rosszul, és állt le egyik percről a másikra a keringése, ezután kellett életmentő beavatkozást végezni rajta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×