eur:
389.53
usd:
362.58
bux:
68013.45
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe Budapesten a Bács-Kiskun megyei rendőrök

Kábítószerrel történt visszaéléssel gyanúsítják azt a 32 éves férfit, akit Budapesten vettek őrizetbe a Bács-Kiskun megyei rendőrök - közölte pénteken az MTI-vel a rendőrség.

A csütörtökön őrizetbe vett budapesti férfit azzal gyanúsítják, hogy 2007 decembere és 2008 júniusa között több alkalommal különféle nagy mennyiségű kábítószert adott el egy kecskeméti nőnek - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az ügyben 2008. június 6-a óta folytat nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya, melynek során 17 gyanúsítottat hallgattak ki, közülük négy embert korábban őrizetbe vettek, majd előzetes letartóztatásba helyeztek - tájékoztatta az MTI-t Mihályné Bornemisza Eleonóra.

Elmondta: a budapesti férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2007. decemberétől, több alkalommal speed port, extasy tablettát és marihuanát adott el a kecskeméti nőnek, aki az átvett kábítószer nagy részét értékesítette.

Az előzetes letartóztatásban lévő kecskeméti nő lakásán a rendőrség az eljárás folyamán lefoglalt ezer extasy tablettát, amelyről a kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy azok kábítószernek minősülnek - fűzte hozzá a sajtószóvivő.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×