eur:
392.37
usd:
365.46
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Zuschlag újabb két hónapig előzetesben

Két hónappal meghosszabbította a különösen nagy kárt okozó, bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsított Zuschlag János előzetes letartóztatását a Szegedi Városi Bíróság.

A Bács-Kiskun megyei főügyészhelyettes emlékeztetett arra: Zuschlag János volt szocialista országgyűlési képviselő előzetes letartóztatását szeptemberben rendelték el.

Szabó Ferenc nem cáfolta azt az értesülést, amely szerint az ügyben pénteken meghallgatták a Fidesz elnökének kabinetfőnökét. Deutsch-Für Tamás közleményben közölte, hogy nyilvánosságra hozza tanúkénti meghallgatásának jegyzőkönyvét.

Zuschlag Jánost, a kiskunhalasi MSZP-szervezet korábbi elnökét - társaival együtt - különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsítják, miután kiderült, hogy a vizsgált egyesületek és alapítványok mintegy 75 millió forint pályázaton nyert pénzzel nem tudnak elszámolni.

A Zuschlag-ügy összesen 14 gyanúsítottja közül három van előzetes letartóztatásban. A megyei főügyészhelyettes korábban azt mondta: a tervek szerint február közepéig befejeződik az ügyben a nyomozás.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×