eur:
392.73
usd:
366.36
bux:
66855.56
2024. április 26. péntek Ervin
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: vecernji.hr

Nem csinálta végig a drogelvonót a horvát BMW-s

Családi dráma bontakozik ki abból, amit a horvát sajtó ír a 35 éves férfi életéről.

A Jutarnji úgy tudja, hogy nem csinálta végig a rehabilitációs kúrát, idő előtt elhagyta az intézetet az a férfi, aki a múlt héten 150-nel belerohant a varazsdi fizetőkapunál várakozó magyar család autójába.

A lap a család ismerősére hivatkozva ír arról, mennyire megviselték a történtek a családot, amely tud a férfi drogproblémájáról, segíteni is igyekezett neki - azt gondolták, hogy a rehabilitáció a Rab-szigeten jót tesz majd. A 35 éves férfi azonban a kezelés vége előtt távozott az intézetből.

Senki se tudja, hogyan férhetett hozzá a BMW-hez, amit ráadásul tavaly novemberben kellett szervizelni egy másik baleset miatt

- mondta a horvát lapnak a család egyik ismerőse.

Mint arról az Infostart beszámolt, háromféle drogot is kimutatott a laboratóriumi elemzés a férfi szervezetében: amfetamin, diazepám és a köznyelvben Ginaként ismert GHB is volt a sofőr vérében. A Jutarnji List azt is tudni véli, hogy a balesetet követően a férfi egyetlen telefonhívást indított: az apját hívta fel, akivel sokkos állapotban közölte, hogy embereket ölt meg.

Háromnegyed órát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves nőt, valamint nyolcéves fiukat. Válságos állapotban szállították őket kórházba, mára a hírek szerint túl vannak az életveszélyen. A rendőrség továbbra is várja a telefonszolgáltató jelentését, hogy kiderüljön, a sofőr használta-e telefonját közvetlenül a baleset előtt.

A balesetről szóló korábbi cikkeinket ITT megtalálja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×