eur:
389.25
usd:
362.92
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pexels

Résen kell lenniük a Netflix-előfizetőknek

Elveszítheti előfizetését, aki nem lép. Az Európai Unió új regulája értelmében változnak az alkalmazásboltbéli fizetés szabályai.

A Spotify után a Netflix is végleg szakít az Apple sokat bírált, jutalékos fizetési rendszerével. Mint arra a The Streamable felfigyelt, azok, akik még mindig az App Store fizetési rendszerén keresztül rendezik a netflixes havidíjukat, hamarosan elveszíthetik az előfizetésüket, ha nem változtatnak ezen – hívja fel a figyelmet a Hvg.hu.

A Netflix már megkezdte az érintettek értesítését a változásról, és egy támogatási oldalt is létrehoztak erre, ami magyarul is elérhető.

A streamingszolgáltató hivatalosan már 2018-ban szakított az Apple-lel, de akik korábban előfizettek, és azóta is megszakítás nélkül használták a szolgáltatást, továbbra is az Apple-féle rendszeren keresztül fizették a számláikat. Ennek lesz most vége, immáron nekik is alternatív megoldást kell keresniük – legegyszerűbben ez a netflix.com oldalon végezhető el a kártyaadatok megadásával, mobilról is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×