eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 21. vasárnap Konrád
Nyitókép: Pexels

Résen kell lenniük a Netflix-előfizetőknek

Elveszítheti előfizetését, aki nem lép. Az Európai Unió új regulája értelmében változnak az alkalmazásboltbéli fizetés szabályai.

A Spotify után a Netflix is végleg szakít az Apple sokat bírált, jutalékos fizetési rendszerével. Mint arra a The Streamable felfigyelt, azok, akik még mindig az App Store fizetési rendszerén keresztül rendezik a netflixes havidíjukat, hamarosan elveszíthetik az előfizetésüket, ha nem változtatnak ezen – hívja fel a figyelmet a Hvg.hu.

A Netflix már megkezdte az érintettek értesítését a változásról, és egy támogatási oldalt is létrehoztak erre, ami magyarul is elérhető.

A streamingszolgáltató hivatalosan már 2018-ban szakított az Apple-lel, de akik korábban előfizettek, és azóta is megszakítás nélkül használták a szolgáltatást, továbbra is az Apple-féle rendszeren keresztül fizették a számláikat. Ennek lesz most vége, immáron nekik is alternatív megoldást kell keresniük – legegyszerűbben ez a netflix.com oldalon végezhető el a kártyaadatok megadásával, mobilról is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×