eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Böde Dániel a magyar labdarúgó-válogatott U21-esek ellen vívott felkészülési mérkőzése után tartott sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában 2016. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem írhatjuk le, hogy mely szavaiért kapott súlyos eltiltást Böde Dániel

Trágár szavakkal illette a Paksi FC II. - Újpest FC II. mérkőzésen a bírót. Még kipontozva sem illik leírni a szavait.

A 25-szörös magyar válogatott az NB III-ban, az Újpest FC II ellen 5–4-re elveszített bajnokin kezdett verbális őrjöngésbe.

A Paksi FC II-ben focizó egyköri Fradi-sztár ötmeccses eltiltást kapott. Böde Dániel a nemi aktust és a bíró száját hozta összefüggésbe.

Az m4sport.hu tudósítása szerint mindez akkor történt, amikor az NB III Közép-csoportjának mérkőzésén a hajrában a jelenleg Pakson játszó Bödét egy felívelt labdánál lekönyökölték, a szabadrúgás viszont elmaradt, amit a 35 éves támadó trágár stílusban tett szóvá, így a játékvezető kiállította.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 16:25
×
×
×
×