eur:
395.08
usd:
371.04
bux:
65161.94
2024. április 19. péntek Emma
Lothar Matthäus világ- és Európa-bajnok német labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya Budapesten 2016. május 25-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Lothar Matthäus érdekes véleményt mondott egykori csapatáról

A korábbi magyar szövetségi kapitány az elkötelezettséget hiányolja a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München játékosaitól.

"Néhány Bayern-játékos talán nem hajlandó mindent beleadni a mostani idényben, aminek az lehet az oka, hogy olyan gyakran és annyiszor nyertek már bajnoki címet" - írta a Sky televíziós csatorna oldalán vezetett blogjában a 150-szeres német válogatott ex-futballista.

"Szenvedni és kínlódni kell, amikor hátrányban vagy Augsburgban, vagy amikor Dortmundban egyenlít a rivális és újult erővel kellene folytatni a meccset. Ez a fajta küzdelem már nem látható ezen a Bayernen" - fogalmazott Matthäus és hozzátette, a müncheniek ezért maradnak el saját várakozásaiktól is.

A 61 éves szakember azt is megkérdőjelezte, hogy valóban jó döntés volt-e a Bayern-játékosoknak ellátogatni a müncheni Oktoberfestre.

"Utólag elnézve, ki kellett volna hagyniuk a fesztivált, hiszen mindenki tudja, hogy azután influenzahullám volt Münchenben, most pedig jön a koronavírus" - utalt Matthäus arra, hogy legutóbb a német válogatott Jamal Musialának lett pozitív a koronavírustesztje, és egy hónapon belül ő már az ötödik Bayern-futballista, aki elkapta a fertőzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×