eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, a D csoportban játszott Lokomotiv Moszkva - Juventus mérkőzésen Moszkvában 2019. november 6-án.
Nyitókép: MTI/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko

Cristiano Ronaldo miatt kapott kártérítést két szurkoló

Kártérítési pert nyert két dél-koreai szurkoló, akik azért adtak be keresetet egy labdarúgó-mérkőzést szervező cég ellen, mert tavaly nyáron Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a Juventus szöuli barátságos összecsapásán.

Az incshoni bíróság keddi döntése értelmében a The Fasta Inc., a mérkőzés szervezője 312 dollárt (95 ezer forintot) köteles fizetni a szurkolóknak.

A felperesek ügyvédje, Kim Min-ki elmondta: a mérkőzés kapcsán további 87 személy ügyében jár el.

A két drukker azt követően perelte be a céget, hogy az nyilvánosságra hozta azt a megállapodást, amelynek értelmében Cristiano Ronaldónak legalább 45 percet kellett volna játszania. A július végi találkozón azonban - amelyen a Juventus 3-3-as döntetlent játszott a dél-koreai ligaválogatottal - az ötszörös aranylabdás portugál támadó nem lépett pályára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×