eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Silverstone, 2018. július 5.Toto Wolff, a Mercedes csapat osztrák csapatfőnöke a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának otthont adó Silverstone-ban 2018. július 5-én. (MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Toto Wolff lelép egy időre

Csapatfőnöke, Toto Wolff nélkül vívja meg a szezon utolsó előtti futamát, a hétvégi Brazil Nagydíjat a már világbajnok Mercedes Forma-1-es istálló.

"A brazíliai GP lesz 2013 óta az első, amelyen személyesen nem leszek ott. Miután a konstruktőröknél és a pilótáknál is megszereztük a vb-címet, lehetőségem van arra, hogy Európában más dolgoknak szenteljem az időmet" - írta hétfőn csapata futamelőzetesében a szakember.

A Mercedes már az október közepi japán versenyen bebiztosította vb-győzelmét - sorozatban hatodszor nyert -, Lewis Hamilton pedig az előző, amerikai futamon vált ismét, hatodszor világbajnokká.

Wolff 2013 januárja óta a német istálló csapatfőnöke. Sao Paulóban a technikai igazgató, James Allison helyettesíti majd.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×