eur:
393.81
usd:
365.07
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nem tudta befogni a török bajnokot a Vác

A Váci NKSE hét góllal kikapott a török bajnok Kastamonu Belediyesi GSK otthonában a női kézilabda EHF Kupa selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc szombati, első mérkőzésén.

A két csapat két évvel ezelőtt is egymással játszott a selejtező harmadik körében, akkor a törökök kettős győzelemmel jutottak tovább.

Női EHF Kupa, selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés:
Kastamonu Belediyesi GSK (török)-Váci NKSE 33-26 (16-11)

Az első félidőben a huszadik percig jól tartotta magát a Vác, a török csapat ezt követően tudott ritmust váltani, így a szünetben ötgólos előnyben volt elsősorban annak köszönhetően, hogy játékosai hatékonyabban lőttek kapura.

A fordulás után ugyan a magyar együttes négy gólra is felzárkózott (19-15), ám a hazaiak ismét tempót váltottak, visszaállították a különbséget, és a lefújásig őrizték előnyüket.

A mérkőzés legeredményesebb játékosa a váciak junior Európa-bajnok balátlövője, Kuczora Csenge volt nyolc góllal, a hazai csapatból a 39 éves Yeliz Özel hétszer talált be.

A visszavágót egy hét múlva rendezik Vácott, a párharc győztese bejut az EHF Kupa csoportkörébe.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×