eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szingapúr, 2016. október 22.Hosszú Katinka férjével és edzőjével, Shane Tusuppal a rövidpályás úszó világkupa szingapúri viadalán 2016. október 22-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: WALLACE WOON

Újra randevúzik Hosszú Katinka és Shane Tusup

Válásuk óta először találkozik a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és korábbi edző-férje, Shane Tusup: a Duna Arénában az úszó Világkupán.

Először találkozik szemtől szemben Hosszú Katinka és volt férje a válásuk óta, ráadásul a Duna Arénában, ahol közösen készültek, és ahol 2017-ben a világbajnokság egyik legnagyobb közös sikerüket érték el.

Az úszónő jelenleg is a jövő hét végi Világkupa helyszínén készül, és most megérkezik oda Tusup is három tanítványával, Ilaria Cusinatóval, Bujdosó Zsomborral és Földházi Dáviddal. A 19 éves olasz úszónővel próbálja legyőzni a vegyesúszás egyed­uralkodóját az amerikai szakember, de mint a Bors figyelmeztet, Hosszú Katinka nem futamodik meg, sőt a pszichológiai hadviselésbe is beleállt: "Jobb csendben maradni és dolgozni. Hagyd, hogy az eredményeid beszéljenek!" – írta a Facebookra.

Az egykori álompár nem beszél egymással, sőt egymásról sem. Ezért lesz különösen érdekes a budapesti verseny: először találkoznak, ráadásul az uszodában, és ellenfélként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×