eur:
393.85
usd:
367.92
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Szingapúr, 2016. október 22.Hosszú Katinka férjével és edzőjével, Shane Tusuppal a rövidpályás úszó világkupa szingapúri viadalán 2016. október 22-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: WALLACE WOON

Shane Tusup hátat fordított Hosszú Katinkának Pesten

Válásuk óta először egy légtérben tartózkodtak a pesti Duna Arénában szervezett FINA-világkupaversenyen.

Péntektől vasárnapig FINA-világkupaversenyt rendeznek a pesti Duna Arénában, ami az úszóverseny sportági jelentősége mellett azért is különleges, mert a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és korábbi edző-férje először találkozik az új magyar sportági szentélyben azóta, hogy kettejük válását kimondták.

A versenyen Hosszú Katinka mellett Shane Tusup versenyzői is rajtkőre állnak különböző számokban, de abban péntekig senki nem lehetett biztos, hogy a magyarországi konfliktusai miatt hírhedt edző is ott lesz a medencetérben.

A bulvársajtóban megjelent képek tanúsága szerint

Shane Tusupnak mindkét alkarján továbbra is látható Hosszú Katinka 200 vegyesen úszott világcsúcsa, amit az ő felkészítésével teljesített az úszónő, a tetoválást Tusup feltűnően mutogatta is.

Ennek különös pikantériája, hogy a Tusup által edzett, Hosszú Katinkára sokak szerint igencsak hasonlító olasz Ilaria Cusinato számára szintén a 200 vegyes van a fókuszban; nem is csoda, a tavalyi glasgow-i Európa-bajnokságon egymás mellett álltak a dobogón e szám eredményhirdetésekor - Hosszú nem is sokkal verte a nála sokkal fiatalabb olaszt, de valószínűleg nem is erre utalt a világkupaverseny sajtótájékoztatóján csütörtökön, amikor azt mondta, nincsenek egy szinten...

Cusinato és Tusup még csak most kezdték a közös munkát - a félreértések elkerülése végett: mindkettejüknek van párkapcsolata -, de a múlt továbbvitelére utaló másik jel, hogy Cusinatót az összes egyéni versenyszámra benevezte edzője, míg a korábban agyondolgoztatott Hosszú - Tusup nélkül - immár csak 5 számban látható a budapesti viadalon.

Helyszíni tudósítások szerint

pénteken délelőtt amikor Hosszú Katinka a 200 pillangó előtt rajtkőre állt, Tusup elhagyta a medenceteret.

Amennyiben azonban új tanítványa és volt felesége is jól teljesít, a karácsonyig tartó versenyidőszakban számtalan alkalommal találkozhatnak még; Hosszú Katinka ugyanis csütörtökön jelezte, végigversenyzi az év végéig hátra lévő időszakot.

Shane Tusup egyébként a jelek szerint egyre inkább közeledik a magyar úszókhoz, a hírek szerint nála folytatja az Eb-ezüstérmes Szilágyi Liliána is, és mivel válogatott úszóról van szó, akár milliós fizetés is ütheti a markát utána az edzőnek, ha őt jelöli meg trénerként az edzőváltásairól is ismert FTC-s úszónő.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×