eur:
392.87
usd:
366.34
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: Forrás: molvidi.hu

A Vidi diadalmas döntetlenje után letörtek a svédek

Uwe Rösler, a svéd Malmö vezetőedzője szerint gólt ajándékoztak a Vidinek kedden este a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első felvonásán, amely 1-1-es döntetlennel ért véget. Marko Nikolic, a Vidi vezetőedzője szerint csapata nagyon kemény és fizikailag megterhelő mérkőzést játszott Malmőben.

Nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl, remek hangulat volt a stadionban - értékelt Marko Nikolic, a Vidi vezetőedzője. Mint mondta: mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei mindkét félidőben.

"Úgy gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól játszottunk, szervezetten, veszélyesek is voltunk. A második játékrészben 15-20 percig kicsit beszorított minket a Malmö, de utána rendeztük a sorokat és kiegyenlítettünk, ráadásul a kapufát is eltaláltuk. Egy jó idegenbeli eredménnyel térünk haza" - tette hozzá.

Nikolic szerint mindkét csapat előtt nagyon kemény visszavágó áll, még semmi nem dőlt el kedd este.

"Ahogyan korábban is mondtam, a Vidi egy harcos csapat, amely büszkén küzd a klubszínekért és a magyar fociért. Ezt folytatjuk a jövő héten és tovább küzdünk az álmunkért, azaz azért, hogy csoportkörben játszhassunk. Köszönjük szépen a szurkolóinknak, hogy ide is elutaztak és biztattak minket" - mondta Nikolic.

A Vidi honlapja arról is tudósít, hogy a vezetőedzőt a svéd újságírók kérdezték a játékvezetőről is. Nikolic ezt válaszolta: "Nem az én dolgom a játékvezetők teljesítményét kommentálni, de azok, akik kritizálják, visszanézhetik Kovács István szituációját is, amikor eltűnt a tizenhatoson belül. Összességében következetesen vezette a meccset."

Uwe Rösler, a svéd Malmö vezetőedzője ettől eltérően kommentálta a játékvezető működését. A svéd szakember szerint "ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek, mert úgy gondolom, hogy a második félidőben jobbak voltunk. Nem alakult számunkra meglepően a mérkőzés, nagyjából olyan módon alakult, amire számítottunk, de a kontrákból veszélyes volt ellenfelünk.

A játékosok letörtek voltak, de én nem vagyok az, mert hiszek a csapatban és hiszem azt, hogy elmegyünk Magyarországra és továbbjutunk a következő körbe.

Mindig szereztünk gólt eddig idegenben, bízom benne, hogy ez most sem lesz máshogy. Lehet, hogy van egy kis előnye a Vidinek, de még nincs lefutva semmi. Bízom benne, hogy a második mérkőzésen jobb bíráskodás lesz. De erről többet nem szeretnék mondani, hiszen le szeretnék ülni a kispadra a visszavágón is. Két cserénk is sérülés miatt volt, de nem tudom még pontosan mi a helyzet velük, bízom benne, hogy a visszavágón ott lehetnek."

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×