eur:
392.85
usd:
366.36
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Fed Kupa - Magyar siker a tét nélküli párosban

A már tét nélküli páros mérkőzésen Babos Tímea és Jani Réka három szettben legyőzte a szerb duót, így a magyarok 2-1-es vereséget szenvedtek csütörtökön a Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján, a budapesti Syma Csarnokban.

Az egyesek után 2-0-s, behozhatatlan előnyre szert tett szerbek 1 óra 44 perces csatában maradtak alul.

Babos keserűen elevenítette fel a nagy csatában elvesztett egyes meccsét:

"Szomorú vagyok, úgy érzem, mindent megtettem a győzelemért. Nem volt könnyű Dalma veresége után felmenni a pályára, éreztem a nyomást. Ez persze nem kifogás, nyerhettem volna" - mondta, hozzátéve, bízik benne, hogy pénteken javít az osztrákok ellen.

Juhász Gábor kapitány azt emelte ki, hogy bár az első mérkőzés simább volt, mindkét találkozó apróságokon múlott.

"Az első meccsen Dalma többször is 40-15-re vezetett, de nem tudta hozni a gémeket" - mondta az MTI-nek. "Timi is megérezte a hazai pályát, ez valakit megerősít, valakit pedig görcsösebbé tesz. Lehet, hogy Belgrádban más eredmény született volna. A holnapi felállás már nagyjából megvan a fejemben, bízom benne, hogy sikerül felülkerekednünk az osztrákokon."

Pénteken a Magyarország-Ausztria párharc 16 órakor kezdődik.

Végeredmény, A csoport:
Szerbia-Magyarország 2-1
------------------------------
Aleksandra Krunic, Ivana Jorovic - Babos Tímea, Jani Réka 6:4, 6:7 (2-7), 2-6
korábban:
Aleksandra Krunic-Babos Tímea 7:6 (8-6), 0:6, 7:6 (7-5)
Ivana Jorovic-Gálfi Dalma 6:1, 6:0

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×