Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Pintér Attila sorsa - A meghallgatás után csütörtökön várhatók lépések

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége szerdán meghallgatta Pintér Attilát, a válogatott szövetségi kapitányát, és "várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről".

Az MLSZ honlapjának tájékoztatása szerint a szakember szerdán az elnökség előtt az északírek elleni, hazai pályán vereséggel zárult Európa-bajnoki selejtezőt megelőző közvetlen felkészülési időszakról, illetve magáról a találkozóról mondta el véleményét, azaz arról a mérkőzésről számolt be, amelyen - ahogyan a közlemény fogalmaz - "a válogatott nem tudott megfelelni az elvárásoknak".

Az elnökség előzetesen írásban megkapta a szakmai testületek véleményét, és az azokban megfogalmazódó kérdésekkel kapcsolatban szintén meghallgatta a kapitány álláspontját.

A beszámolót és a vitát követően az elnökség zárt körben értékelte az írásos dokumentumokat, a válaszokat, illetve a vitában elhangzottakat, és várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről.

A szakvezető eddig öt találkozón irányította a nemzeti együttest, ezeken két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlent ért el. Pintér Attila azután került a támadások kereszttüzébe, hogy válogatottja az egyetlen tétmeccsen, szeptember elején 2-1-re kikapott a vendég északírektől az Eb-selejtezők rajtján.