eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Vettel sisakján is ott van Schumacher monogramja

A címvédő, négyszeres világbajnok Sebastian Vettelnek, a Red Bull német pilótájának a sisakján is látható a hétszeres vb-győztes, mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher monogramja a hétvégi Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

A december 29-én síbalesetet szenvedett, 45 éves ex-versenyző nevének kezdőbetűi közvetlenül Vettel fejvédőjének sisakrostélya alatt kaptak helyet. A 26 éves címvédő régóta jó barátja Schumachernek, akit példaképének is tekint.

Vettelen kívül a brazil Felipe Massa, Schumacher korábbi ferraris csapattársa is olyan sisakban áll rajthoz az idénynyitón, amelynek tetején az "MS" monogram látható.

"Michael mindig velem van. Legyél nagyon erős, testvérem!" - írta a fejvédőről készült fotó alá Massa a twitter-oldalán.

Schumachert - aki 2012 végén vonult vissza véglegesen a Forma-1-től - a franciaországi Méribelben történt baleset után súlyos fejsérülésekkel szállították kórházba, kétszer megoperálták, azóta mesterséges kómában tartják, s január végén kezdték el a fokozatos felébresztését. Menedzsere, Sabine Kehm szerdán közölte, vannak apró jelek, amelyek reménykeltőek, és bizakodásra adnak okot.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×