eur:
392.87
usd:
366.34
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

27 éves rekord dőlt meg az NFL-ben

A New Orleans Saints 45-16-ra legyőzte az Atlanta Falcons együttesét a tengerentúli amerkaifutball-liga (NFL) hétfő esti rangadóján: Drew Brees, a hazaiak irányítója 307 yardot passzolt, ezzel az alapszakaszban összesítésben 5087 yardnál tart, amivel megdöntötte Dan Marino 1984-ben felállított rekordját (5084 yard).

Brees a csúcsot jelentő átadást éppen utolsó passzkísérletéből jegyezte, amely Darren Sproles hatpontos gólját (touchdown) eredményezte. Ezt követően a Saints időt kért, ami alatt a tömeg Breest éltette.

"Megpróbáltam nem gondolni a rekordra, de tudtam, hogy közel van" - nyilatkozta az irányító.

A Saints ezzel megnyerte csoportját, a rájátszásra már korábban biztosította helyét.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×