INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Kiskorútól vásárolt szerelmet a sztárfocista

Infostart / InfoRádió
Elismerte Franck Ribéry, hogy szexért fizetett, de állítja: nem tudta, hogy a lány, akitől a szolgáltatást vásárolta, nem volt nagykorú. A francia válogatott futballista komoly gondban van, hiszen csapata, a Bayern München vezetése már nem biztos abban, hogy meghosszabbítja a szerződését, míg a Real Madridnál arról beszélnek, ezek után szóba sem kerül, hogy megvásárolják a játékjogát.

Vizsgálóbíró hallgatta ki Franck Ribéryt, akit azzal gyanúsítanak, hogy kiskorú prostituálttól vásárolt szexuális szolgáltatásokat. A focista beismerte, hogy fizetett a lánynak, és azt állította, fogalma sem volt arról, hogy az még nem múlt el tizennyolc.

Szerencséjére ugyanezt vallotta a lány is, aki beismerte, hogy az eset idején még nem volt 18 éves, de, mint mondta, a középpályásnak hazudott a korát illetően.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a bíró vádat emel-e a Bayen München támadója ellen. Ha igen, és a nős, kétgyermekes apát bűnösnek találják, akár három évre börtönbe kerülhet, és 45 ezer eurós (csaknem 12 millió forintos) pénzbírsággal is sújthatják.

A botrányban nem csak Franck Ribéry érintett: a hatóságok vele együtt az Olympique Lyon csatárát, Sidney Govout is meghallgatták, de két másik labdarúgót, a Karim Benzemát (Real Madrid) és Hatem Ben Harfát (Olimpique Marseille) is kifaggatnák a történtekkel kapcsolatban. A Real Madrid játékosával 16 évesen került kapcsolatba a lány.

A focisták a hírek szerint a párizsi Champs Elyseés egyik éjszakai szórakozóhelyén, a Zaman Caféban béreltek maguknak szeretőt. A bárt, amelyet azóta bezártak, április 12-én átkutatták a rendőrök, akik tucatnyi embert - minden bizonnyal prostituáltakat és a futtatójukat - vettek őrizetbe.

Az utóbbi időben egyre több labdarúgóról derül ki, hogy hűtlen volt párjához. A francia futballisták hírnevét megtépázó botrány előtt a Chelsea támadójának, John Terrynek a félrelépése szolgáltatott témát a bulvárlapoknak. Később csapattársáról, Ashley Cole-ról derült ki, hogy megcsalta feleségét, végül a Manchester City játékosa, Carlos Tévez bukott le ugyanilyen okból.

A címlapról ajánljuk