eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Robinho csodálatos góllal tért haza - videóval

Első meccsén mindjárt gólt szerzett a Santos színeiben a brazil válogatott támadó, Robinho, aki a Manchester Citytől kölcsönjátékosként tért vissza szülőhazájába, egykori csapatának kötelékébe január végén.

A csatár, akit augusztusig adott kölcsön angol klubja, a vasárnapi debütáláson, miután csereként állt be az 57. percben, kevéssel a lefújás előtt, két méterről sarokkal juttatta a labdát a Sao Paulo kapujába, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt. A Santos vezet Sao Paulo állam bajnokságában a Corinthians előtt, amelyben a közelmúlt két olyan, a Real Madridban szintén megfordult klasszis futballistája is játszik, mint Ronaldo és Roberto Carlos.


A 26 éves Robinho 2005-ben szerződött át a riói együttestől Európába, a Real Madridhoz, s a spanyol királyi gárdától 2008-ban vette meg a Manchester City, ahol jól kezdett, végül azonban nem tudott gyökeret verni, s ő maga is szorgalmazta a kölcsönadását nevelő egyesületéhez.

A megállapodás értelmében a nyárig biztosan marad a Santosnál Robinho, aki hazaigazolását egyebek mellett azzal magyarázta, hogy otthon játszva könnyebben állandósíthatja helyét a június-júliusi, dél-afrikai világbajnokságra készülő válogatott keretben.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×