eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Lezárás: a hatóságok dolgoznak a Dózsa György úton

Délben hatósági zár alá került a budapesti Dózsa György út a Lehel utca és a Váci út között. A 75-ös trolibusz módosított útvonalon közlekedik, több megállót nem érint.

A Kassák Lajos utcánál ugyanis bizonyítási kísérletet tartanak 13 órától várhatóan 17 óráig.

Ezen a részen, a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében történt tavaly májusban az a baleset, amelyben M. Richárd, a kecskeméti maffiaper volt vádlottja - zöld jelzésen áthajtva, de a becslések szerint több mint 130 kilométeres tempóval - összeütközött egy, a telezöldben balra kanyarodó Citroënnel.

A Mercedes kabrióval való ütközés után a Citroën a közeli trolimegállóba csapódott, elsodorva az ott várakozókat. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette. A kabriót az éjszakai életben jól ismert M. Richárd vezette.

A férfit hónapokkal az eset utánőrizetbe vették,majd halálos közúti baleset okozásával meggyanúsították, továbbá kezdeményezték az előzetes letartóztatását, de a Fővárosi Törvényszéka házi őrizet mellett döntött.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×