eur:
395.08
usd:
371.07
bux:
65119.05
2024. április 19. péntek Emma
Táncosok automatából vásárolnak a jubileumi XXX. Országos táncháztalálkozó és kirakodóvásáron a Papp László Budapest Sportarénában április 2-án este.
Nyitókép: Mohai Balázs

Kiszervezi az italautomaták felügyeletét a Magyar Posta

Újonnan létrehozott leányvállalaton keresztül biztosítja a továbbiakban a Magyar Posta az automatafelügyeleti szolgáltatást - írja a szerdai Világgazdaság.

A Magyar Posta a napilappal közölte, azután döntött úgy, hogy a tevékenységet egy profiltiszta leányvállalatba helyezi át, miután átfogóan elemezte az elmúlt másfél év automatafelügyeleti szolgáltatását. A cél az, hogy

racionálisabb, a megbízók igényeinek kiszolgálásához jobban illeszkedő

működési struktúra jöjjön létre.

A társaság december első napjaiban alakította meg a százszázalékos tulajdonában álló MPF Felügyeleti Szolgáltató Kft-t, amely január 8-án kezdi meg üzleti tevékenységét. A változásról az érintett automataüzemeltetők is értesítést kaptak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2018. január 1-jétől valamennyi működő étel- és italautomata forgalmára rálát. A Magyar Posta mint az automaták felügyeleti szolgáltatója korábban azt közölte, a határidőig mintegy 25 ezer automatába szereltek be felügyeleti egységet.

A Magyar Ital- és Áruautomata Szövetség becslése szerint a korábban 35 milliárd forintos piac mára mintegy 25 milliárdosra zsugorodott, az ágazatban jelen lévő 700-800 szereplő 95 százaléka mikrovállalkozás - ismerteti a gazdasági napilap.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×