INFORÁDIÓ 
2020. május 27. szerda
Hella

sport

máltai szeretetszolgálat

győr

Huszonkét együttes adja össze erejét hétfőn

Huszonkét együttes adja össze erejét hétfőn

Infostart

Fogyatékkal élő emberek és ép társaik közös sportnapját rendezi meg a Máltai Szeretetszolgálat Győrben.

Október 21-én 22. alkalommal kerül sor a Máltai Szeretetszolgálat Győr-Moson-Sopron megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház rendezvényére, amelyen huszonkét csapatnyi fiatal vesz részt. A fogyatékkal élő embereket ellátó intézményekből érkező csapatok sérült fiatalokból és a hozzájuk csatlakozó ép társaikból – középiskolásokból, sportos kedvű egyetemistákból – állnak.

Ami az élet más területein talán nem olyan egyértelmű, az a sportpályán – főleg a sérült és ép emberek által közösen megfutott pályán – általában magától értetődik: a teljes élet tulajdonképpen nem más, mint csapatjáték, határok nélkül. Az Esély Sportnap célja a testmozgáson kívül az „odafigyelésre gyúrás”, a figyelem felhívása az esélyteremtés fontosságára, az elfogadásra és a kapcsolódásra.

Az Olimpia Parkban 10:00 és 15:00 között különböző ügyességi feladatok, sorversenyek és egyéb kihívások várnak a résztvevőkre, akik – mintegy levezetésképpen – színes kísérőprogramokon is részt vehetnek. Lesz táncház, arcfestés, kézműves foglalkozás, karkötőkészítés is. Nagy Balázs színművész személyében híresség is pályára lép. A nap folyamán együtt mozgó fiatalok sokféle ajándékban is részesülnek.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018