eur:
393.71
usd:
364.73
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Torlódás az M7-es autópályán Törökbálint közelében 2014. augusztus 9-én. Az autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 15-ös kilométerszelvénynél három személyautó ütközött össze. A baleset négy sérültjét a mentők kórházba vitték. Az autópályán több kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI Fotó: Lakatos Péter

Araszolnak az autók a Balaton felé

Az M0-s autóút déli részén az M5-ös autópálya felé az M1-es csomópontjától is torlódik a forgalom. Az átjutási idő közel 2 óra!

Az M7-es autópályán Budaörstől Martonvásárig araszol a kocsisor, így aki a Balatonra igyekszik számoljon a megnövekedett utazási idővel.

Az M0-s autóút déli részén az M5-ös autópálya felé az M1-es csomópontjától torlódik a forgalom. Az átjutási idő közel 2 óra!

Az M7-es és M6-os autópályákról is nehéz a felhajtás, de 6-os főútról is csak több lámpaváltás után lehet ráhajtani az M0-s autóútra a főváros és Érd felől is. Az ellenkező oldalon, az M1-es autópálya felé az M51-es becsatlakozásától lassú az előrejutás, ott 30-40 perc a menetidő-veszteség. Az északi szakaszon a Megyeri-hídtól az M2-es autóút csomópontjáig lépésben halad a forgalom.

Az M3-as autópályán a szokottnál jóval erősebb a forgalom. Hatvanig szakaszos lassulásra, néhol araszolásra kell készülni.

Az M6-os autópályán, Pécs felé a 131-es km-nél belső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó, emiatt a forgalom csak a külső sávon halad.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×