INFORÁDIÓ 
2020. január 27. hétfő
Angelika

tábor

2019.08.10. 14:51

Egytől öt sátorig minősítik a táborokat

Elkészült az online táborminősítő rendszer, amely háromszáz kérdéses kérdőív kitöltése után, a válaszok alapján egytől öt sátorig minősíti a táborokat – közölte a Táborfigyelő portál ügyvezetője.
2019.06.21. 20:23

Rendőrségi ügy lett a balatoni osztálykirándulásból - fotók

Siófokon ellopták egy budapesti általános iskola 29 táborozó gyerekének útiköltségét. A rendőrség gyorsan lépett: a diákok rendőrhajóval szelhették át a Balatont Siófok és Tihany között. Segített a Siófoki Sarlós Boldogasszony Plébánia karitász-csoportja is.
2019.04.19. 11:02

"Kedves Szülők!" - azonnal lépni kell a jó nyári táborok ügyében

Sok szülő ma már nem elégszik meg a napközis táborokkal, olyan nyári programot keres a gyerekének, amely készségfejlesztést is garantál - mondta az InfoRádióban a Táborfigyelő vezetője, Tóth Béla, aki azt tanácsolja, még húsvét előtt foglalni kell, a legnépszerűbb táborok gyorsan "fogynak".
2019.03.19. 06:02

Szülők, figyelem! Gyorsan telnek be a nyári táborok

Idén is rekordszámmal jelentkeznek a nyári táborokra – közölte az InfoRádióval a Táborfigyelő szakportál vezetője. Hozzátette: a legnépszerűbb téma 2019-ben is a sport, az informatikai és programozó, valamint az angoltáborok.
2019.02.04. 13:05

Csökkenthetik a szülők a gyerek táborozási költségeit

Meglepő lehet februárban a nyári táborokra gondolni, de aki szeretné elkerülni az idei drágulást, nem tehet mást. Milyen újfajta veszélyek jelentek meg, milyen táborokat kerüljünk messziről, és mennyit kell félretenni a gyerekek táborára idén - ötletek a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portáltól.
2018.07.23. 12:47

Egyre többször titkolják el a szülők a táborozó gyermek betegségét

Az InfoRádió értesülése szerint egyre gyakrabban fordul elő, hogy a szülők betegen engedik el a gyereküket nyári táborba. Néhány éve ugyanis már nem kell orvosi igazolást beszerezni arról, hogy a gyerek közösségbe mehet; elegendő, ha a szülők nyilatkoznak erről. Igaz, korábban az orvosi igazolás kiállítását sem feltétlenül előzte meg vizsgálat.
2018.06.16. 10:00

Tipegő-topogó, esti mulatság és sok zene a Kolompos együttessel

Idén is megrendezi hagyományos nyári családi táborát a Kolompos együttes június 25-től Szerencsen, a Rákóczi várban. Nagy Zoltán, az együttes muzsikusa azt mondja: nagyon sokan az ilyen alkalmakkor lelnek rá a népzenében, néptáncban rejlő örömökre, s viszik magukkal a hagyományok szeretetét.
2018.05.22. 20:10

Jótékonysági művészeti aukció szervátültetett gyerekekért

Harmadik alkalommal hirdetett jótékonysági kortárs művészeti aukciót a szervátültetett gyerekek táboroztatásáért a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért. A csaknem 50 felajánlott képet megnézhetik az alapítvány honlapján, vagy a Bajcsy-Zsilinszky úti SCH Galériában, ahol csütörtök este tartják az árverést. Börcsök Enikő színművészt, az alapítvány kuratóriumi tagját kérdeztük.
2018.05.13. 12:40

Mire kell figyelni a gyerek első táborozásánál?

Több tízezer szülő gondolkodik azon ezekben a hetekben azon, hogy nyáron elküldje-e a gyerekét élete első ottalvós táborába. Ehhez a döntéshez nyújt segítséget a táborokat és tanfolyamokat szervező Funside School javaslatcsomagja.
2017.10.27. 15:01

Még elküldheti őszi táborba a gyereket!

Tíz- és negyvenezer forint között már lehet találni egyhetes tábort az őszi iskolai szünetre - mondta az InfoRádióban a Táborfigyelő.hu vezetője Tóth Béla jelezte, idén nagyon keresettek az életmód- és főzőtáborok.
2017.08.02. 19:51

Tábor, ahol az élmények fontossá tesznek

A Szülők Háza Alapítvány élménytáborában változatos programokon vehetnek részt a gyermekek - mondta a szervezet elnöke az InfoRádióban. Regős Judit hozzátette, a nyaralók főleg budapesti gyermekotthonokból érkeztek.
2017.06.15. 09:55

Egy hét sülve-főve a Kolompos együttessel - családi tábor sok zenével

A gyermekkel való értékes együttlétre, játékra és kulturális kalandokra ad lehetőséget a 14. alkalommal Szerencsen, a Rákóczi-vár területén megrendezett Kolompos Családi Tábor június 19-25-között - mondta el az InfoRádiónak Nagy Zoltán, a Kolompos Együttes vezetője.
2017.06.06. 17:11

Fontos változás a nyári táborok piacán

Drágultak a nyári táborok, mintegy 20 százalékkal - mondta az InfoRádió érdeklődésére a Táborfigyelő.hu vezetője. Tóth Béla hozzátette: van olyan tábor, amelyért 10 ezer forintot kell fizetni, míg a legdrágább üdülés több mint kétszázezer forintba kerül. Ugyanakkor ekkora választék még soha nem állt a táborozók rendelkezésére.
2017.05.14. 10:53

Így engedhetjük el gyermekünket nyári táborba

Az időjárásnak megfelelő ruházatot, túracipőt, ivóvizet érdemes magukkal vinniük a gyerekeknek a nyári táborba – mondta az InfoRádiónak Palotás Attila táborszervező. Hozzátette, hogy a legtöbb táborban rendelkezésre állnak láz- és fájdalomcsillapítók, napvédő szerek, szúnyogriasztók, így azokat nem szükséges bepakolni a hátizsákba.
2017.01.05. 13:15

Szétrobbantják az olaszországi migrációs rendszert

Tömegeket befogadó táborok helyett sok kis létszámú központ felállítására készül az olasz belügyminisztérium az illegális bevándorlók kiutasításának felgyorsítására, Marco Minniti olasz belügyminiszter pedig Líbiába utazik, hogy az észak-afrikai ország partjairól induló, migránsokat szállító hajók feltartóztatásáról tárgyaljon - jelentették a csütörtöki olasz lapok.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018