eur:
394.36
usd:
370.11
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Címke: startup (34 cikk)

Húszmilliárdos autóipari beruházás jön Magyarországra
2023. október 30. 13:35
Húszmilliárdos autóipari beruházás jön Magyarországra
Mintegy 20 milliárd forintot fektet a világ egyik legnagyobb autóipari konglomerátuma, a Stellantis az általa tavaly megvásárolt magyar startupba, az önvezető technológiával foglalkozó aiMotive Informatikai Kft.-be; a beruházást a magyar kormány 5 milliárd forinttal támogatja - jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára hétfőn budapesti sajtótájékoztatóján.
Győzteseket hirdetett az MVM EDISON (x)
2020. június 29. 08:00
Győzteseket hirdetett az MVM EDISON (x)
Elektromos rollerek indukciós töltőállomásai, egy fiatalokat megcélzó bankolást, megtakarítást új szintre emelő alkalmazás, valamint a blockchain alapú megújuló energia közösségi finanszírozását lehetővé tevő megoldás állhatott az MVM EDISON 2020 startup verseny képzeletbeli dobogójára. Az első három helyezettnek lehetősége lesz, hogy akár 50 millió forint értékű magvető befektetéshez jusson az MVM Csoporttól.
A közép-európai régióban hiányzik a kockázatvállalási hajlandóság
2019. december 9. 11:23
A közép-európai régióban hiányzik a kockázatvállalási hajlandóság
Magyarországon a PhD-hallgatók többsége nem az üzleti hasznosításra, hanem a teljesítésre figyel akkor, amikor egy ötletét végigviszi – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az EIT Health regionális igazgatója. Fürjes Balázs Zoltán arról is beszélt, hogy a közép-európai emberek kevésbé mernek kockáztatni egy-egy döntésnél, ami az üzleti ügyeikben is érzékelhető.
×
×
×