INFORÁDIÓ 
2020. július 3. péntek
Kornél, Soma

sajtótájékoztató

2020.06.17. 11:03

Operatív törzs: megszűnik a napi tájékoztató

Az ORFK szóvivője köszönetet mondott a mémgyárosoknak, és eloszlatott egy városi legendát Müller Cecília ruhatáráról is. Komolyabb témák is szóba kerültek: van három magyarországi megye, amelyben egy fertőzött sem halt meg.
2020.06.12. 11:12

Rendkívüli bejelentések az operatív törzs tájékoztatóján

Fiatalkorúak is vannak az új koronavírusosak között. Már egész Budapestre rálátnak egy speciális vizsgálattal, ebből megállapították, hogy várható-e itt a járvány terjedése. A módszert vidéken is elkezdték alkalmazni. Egy rendkívüli rendőrségi bejelentés után megyei fertőzöttségi adatokat is közölt Müller Cecília.
2020.06.10. 11:09

Az operatív törzs részleteket is elárult a 37 éves, fiatal elhunyt ügyéről

Csak a belföldi nyaralást ajánlja jó szívvel az operatív törzs, amely a munkáját folytatja, és most már segíti a tevékenységét egy "bevetési egység" is, amely arról gondoskodik, ne legyen zárt közösségekben robbanásszerű fertőzöttszám-emelkedés. A szerdai tájékoztató részletei.
2020.05.28. 12:15

Operatív törzs: ezért lehetnek védettek a gyerekek

A koronavírusos betegek gyógyításának kezdeti fázisából az aggályok miatt kivezették itthon a hidroxiklorokint; 10 éves kor alatt nem volt súlyos eset - hangzott el a csütörtöki tájékoztatón.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018