eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Orbán Viktor miniszterelnök (k) évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én. A kormányfő mellett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (b) és Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár (j).
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Még az idén Kormányinfót tarthat Orbán Viktor

Az előző két esztendőben december 21-én válaszolt az újságírói kérdésekre a miniszterelnök, az idén folytatódhat a hagyomány.

A hvg.hu úgy értesült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök december 21-én tarthatja meg szokásos éves sajtótájékoztatóját.

„Az immár hagyományos miniszterelnöki kormányinfót a kellő időben meg fogjuk hirdetni a szerkesztőségek számára” – válaszolta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a portál kérdésére, amikor arról kérdezték, meg tudja-e erősíteni az értesülésünket, miszerint december 21-e lesz idén az az alkalom, amikor Orbán Viktor rendhagyó kormányinfón válaszol a hazai és a nemzetközi sajtó kérdéseire.

Havasi Bertalan is az "immár hagyományos" fordulatot használta, márpedig a kormányfő 2021-ben és 2022-ben is december 21-én tartott Kormányinfót, sőt ezeken a tájékozatókon fontos bejelentéseket is szokott tenni.

Címlapról ajánljuk
Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

A háború-sújtotta Ukrajnában felpörgött a biztosítási szolgáltatási piac – mindez kissé szembemegy a logikával. Míg náluk elméletben azért is fizetnek, ha az ember házába becsapódik egy Sahed öngyilkos drón, más országokban – például Nagy-Britanniában – van, amikor szinte lehetetlen biztosítást kötni az áradások fenyegette ingatlanokra vagy az előszeretettel lopott Land Roverekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×