eur:
389.61
usd:
363.54
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Orbán Viktor miniszterelnök (k) évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én. A kormányfő mellett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (b) és Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár (j).
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Még az idén Kormányinfót tarthat Orbán Viktor

Az előző két esztendőben december 21-én válaszolt az újságírói kérdésekre a miniszterelnök, az idén folytatódhat a hagyomány.

A hvg.hu úgy értesült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök december 21-én tarthatja meg szokásos éves sajtótájékoztatóját.

„Az immár hagyományos miniszterelnöki kormányinfót a kellő időben meg fogjuk hirdetni a szerkesztőségek számára” – válaszolta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a portál kérdésére, amikor arról kérdezték, meg tudja-e erősíteni az értesülésünket, miszerint december 21-e lesz idén az az alkalom, amikor Orbán Viktor rendhagyó kormányinfón válaszol a hazai és a nemzetközi sajtó kérdéseire.

Havasi Bertalan is az "immár hagyományos" fordulatot használta, márpedig a kormányfő 2021-ben és 2022-ben is december 21-én tartott Kormányinfót, sőt ezeken a tájékozatókon fontos bejelentéseket is szokott tenni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×