INFORÁDIÓ 
2020. március 30. hétfő
Zalán

phenjan

2020.02.14. 11:13

Koronavírus: bekövetkezni látszik a szakértők félelme

Dél-Korea és az USA is segítséget ajánlott Észak-Koreának, mert úgy tűnik, bár az ország elszigetelte magát a külvilágtól, a koronavírus mégis számos megbetegedést okozott, ami katasztrofális lehet a hiányos egészségügyi infrastruktúra miatt. Időközben megérkeztek a legfrissebb adatok a fertőzöttek, halálos áldozatok számáról, a járvány tetőzésének várható idejéről.
2018.05.24. 13:04

Észak-Korea lerombolta atomlétesítményét

Észak-Korea külföldi újságírók jelenlétében leszerelte nukleáris kísérleti telepét Punggje-riben, ahol hat kísérleti atomrobbantását korábban végrehajtotta - jelentették hírügynökségek csütörtökön.
2017.09.15. 18:35

Csoma Mózes: Észak-Korea erődemonstrál és nem adja fel

Büntetőintézkedésekkel nem állítható le az észak-koreai erődemonstrációk sora - tömören ez az üzenete Phenjan újabb rakétakísérletének, mondta az InfoRádiónak az ELTE koreai tanszékének vezetője. Hozzátette: tárgyalóasztal mellett lehetne enyhíteni a feszültséget.
2017.09.12. 07:54

Újabb szankciókkal büntetik Phenjant

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) újabb egyhangú határozatban további szankciókat szavazott meg Észak-Korea ellen helyi idő szerint hétfőn este amiatt, hogy Phenjan szeptember 3-án kísérleti hidrogénbomba-robbantást hajtott végre.
2017.02.27. 10:44

Kiderült, kik szervezték meg a testvérgyilkosságot

Az észak-koreai állambiztonsági minisztérium és az ország külügyminisztériuma szervezte meg Kim Dzsong Un diktátor féltestvérének, Kim Dzsong Namnak a meggyilkolását - közölték hétfőn dél-koreai parlamenti képviselők, akiket az ország hírszerzése tájékoztatott az ügyről.
2016.04.05. 08:57

Phenjan rakétatámadással riogat

Egy hivatalos észak-koreai honlapon a szöuli kormányépületek és a dél-koreai elnöki hivatal elleni rakétatámadásokkal fenyegető propagandavideót tettek közzé.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018