eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
SEOUL, SOUTH KOREA - JUNE 19: People watch a television broadcast reporting a meeting between North Korean leader Kim Jong Un and Russian President Vladimir Putin at the Seoul railway station on June 19, 2024 in Seoul, South Korea. Russian President Vladimir Putin and North Korean leader Kim Jong-un began summit talks in Pyongyang, Russian news media reported, amid concerns about deepening military cooperation. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Nyitókép: Getty Images/Chung Sung-Jun

Így zajlott a Vlagyimir Putyin-Kim Dzsong Un találkozó - képek, videók

Az észak-koreaiak láthatóan nem spóroltak semmin, hatalmas ünnepséggel és tiszteletadással fogadták a fővárosban az orosz elnököt.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Vlagyimir Putyin orosz elnök 24 év után először érkezett diplomáciai látogatásra Észak-Koreába, ahol Kim Dzsong Un támogatásáról biztosította az Ukrajnában vívott háborúhoz.

A két vezető Phenjanban találkozott, az észak-koreai fővárosban komoly ünnepséggel, katonai parádéval, rengeteg integető nézővel fogadták az orosz államfőt. A találkozást követően a vezetők egy különleges, nyitott tetejű limuzinban haladtak tovább a feldíszített fővárosban:

A tisztelet jeleként Vlagyimir Putyin hatalmas arcképét az észak-koreai vezetőé mellé helyezték az ünnepi dekoráción:

Az orosz elnököt a felvonuláson kívül nagylétszámú katonazenekar és lelkesen ugráló gyerekek is várták:

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Az elmúlt hét évtizedek óta nem látott felfordulással telt az amerikai politikában: miközben a demokraták az elnöki hivatalt elfoglaló párttársuk újraindulását igyekeztek megpuccsolni, mindent a feje tetejére állított a Donald Trump ellen szombaton megkísérelt merénylet híre. A hetek óta tartó nyomásgyakorlás a sajtóértesülések szerint az eddigi legközelebb járhat céljához, hiszen Joe Biden immáron Kamala Harris esélyeiről kérdezte tanácsadóit, és fontolgatja, hogy visszalépjen a párt 2024-es elnökjelöltségétől. Attól, amit 2020-as ellenfele épp csütörtökön fogadott el a republikánusok jelölőgyűlésén. De mit mondanak a számok, valóban ennyire tarthatatlan Biden helyzete a közvélemény-kutatások fényében? És kik indulhatnak a demokraták részéről a legnagyobb eséllyel? A nyilvános és kiszivárgott adatokat is szemügyre vettük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×