INFORÁDIÓ 
2020. április 1. szerda
Hugó

olajipar

2018.04.20. 09:49

Hernádi Zsolt: benzinkutak helyett értékesítési helyek kellenek

Vállalkozásbarátnak nevezte a kormány gazdaságpolitikáját a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. A cégvezető azonban az oktatás és az egészségügy terén strukturális változtatásokat sürgetett. Elmondta azt is, hogy van jövője az olajiparnak, mert az urbanizáció miatt, az elektromos autók mellett szükség van a hagyományos meghajtású gépkocsikra is.
2016.11.29. 13:13

Hernádi Zsolt: az aranykornak örökre vége

A Mol-csoport elnök-vezérigazgatója nem tartja valószínűnek, hogy a közeljövőben újra hordónként 100 dollár fölé emelkedjen az olaj ára, Hernádi Zsolt a Handelsblatt című német üzleti lapnak azt mondta, az "aranykor örökre elmúlt".
2016.11.28. 17:40

Drámai változások az olajiparban

Jelentős változások zajlanak az olajiparban, egyre többen nyíltan beszélnek a belátható időn belül várható olajkeresleti csúcsról. A Wall Street Journal cikke kiemeli, a nagy olajcégek fokozatosan alkalmazkodnak az új környezethez, a Mol azonban új hosszútávú stratégiájával látványos lépést tett ezen a téren.
2016.09.05. 10:10

Bővítené pakettjét Omán a Molban

Elégedett a 2007-ben megvásárolt Mol-pakettjével Omán, így ha felajánlanák, további részvények vételét is megfontolná - közölte a Világgazdasággal az Ománi Szultánság olaj- és gázügyi minisztere.
2016.05.28. 14:42

Valls a tiltakozások kifulladásában bízik

Manuel Valls francia miniszterelnök szombaton hivatalában fogadta a munkajogi törvénytervezetet ellenző olajipari és közlekedési szektor képviselőit a javuló, de még mindig akadozó üzemanyag-ellátás helyzetének megvitatására. A kormányfő meggyőződése, hogy a szakszervezetek által több mint két hónapja meghirdetett tiltakozási hullám nem fog tovább szélesedni.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018