INFORÁDIÓ
2021. július 25. vasárnap
Jakab, Kristóf

népszava

2019.04.12. 13:50

Tulajdonosváltás a Népszavánál

Leisztinger Tamás egyik cége, a Proton Trade Zrt. veszi meg a Népszava kiadóját - közölte a lapot megjelentető társaság sajtóügynöksége pénteken.
2019.02.11. 07:10

Hamarosan újabb 6 százalékkal emelik a liszt átadási árát a malmok - lapszemle

A Magyar Nemzet Horváth Zita felsőoktatásért felelős helyettes államtitkárral készített interjút. A Portfolio összeállításából kiderül: 25 millió forint ingyen pénzhez juthatnak családok az Orbán-kormány új csomagja révén. A Világgazdaság arról ír, hogy február 28-ától nem ad el lakossági ügyfeleknek versenypiaci feltételekkel áramot az E.ON.
2019.02.04. 08:20

Kétmillió forintos négyzetméterár a Balatonnál - Lapszemle

Moldovai bankot vehet az OTP - írja a Világgazdaság. Kezdődnek a tárgyalások a győri tescósok ügyében - számol be a Magyar Idők. A Nemzeti Sport Görbicz Anita világklasszis kézilabdázóval, míg a Népszava Herczog László közgazdásszal és Roska Botond molekuláris és sejtbiológussal közöl interjút.
2019.01.31. 07:29

Akkor is jár a jóvátétel, ha interneten vettük a hibás árut - lapszemle

A Magyar Idők azt írja, hogy a Borsod megyei cigányvajda szerint Sneider Tamásnak nincs helye a közéletben. az LMP elfogadhatatlannak tartja a Sneider Tamásról napvilágra került felvételeket - számol be a Népszava. A Portfolio szerint a jegybank monetáris politikájának küszöbön lévő szigorítását belengető nyilatkozat kisebb lavinát indított el.
2019.01.28. 08:13

Tiltakozó akciót terveznek a körzeti fogorvosok - lapszemle

Ma tartja alakuló ülését a 30 éve szabadon elnevezésű rendezvénysorozat előkészítő bizottsága - írja a Magyar Idők, amely Kónya Imrével közöl interjút. A Világgazdaság a Magyar Posta csomagforgalmi rekordjáról ír, míg a Portfolio a Y-generáció munkahelyválasztási szempontjait elemzi.
2019.01.25. 07:03

Átmenetileg akár 315 forint alá is süllyedhet az euró - lapszemle

Éveken belül valóság lesz a repülő autók használata - írja a Világgazdaság. Megszorítások nélkül is nőnek az állam bevételei - számol be a Magyar Idők. A Népszava összeállítása szerint leginkább állampapírt érdemes vásárolni annak, aki fialtatná pénzét.
2019.01.21. 08:36

Átadási hullám az új lakások piacán - lapszemle

További fejlesztések kellenek ahhoz, hogy az elővárosi vasút több terhet vehessen le a közutakról - írja a Magyar Idők. A Népszava szerint nincs ellentételezésről szó abban a tankok és önjáró lövegek vásárlásáról szóló szerződésében, amelyet Magyarország kötött a német fegyvergyártó céggel.
2019.01.17. 06:30

Egyre nagyobb az érdeklődés a SZÉP-kártya iránt - Lapszemle

Egy friss statisztika szerint a hazai nyugdíjasok uniós szinten és régiós átlagban is kedvezőbb helyzetben vannak - írja a Magyar Idők. A Portfolio szerint Áder János köztársasági elnök valószínűleg olyan ok miatt mentette fel Aszódi Attilát, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkárt, ami szinte mindegyik atomerőmű-építkezésnél felbukkan.
2019.01.14. 07:47

Sok a külföldi hagyma a magyar piacon - lapszemle

Nem vesz fel új betegeket a Dél-pesti Centrum Merényi Gusztáv pszichiátriai osztálya, és már elkezdődött az osztály kiürítése - értesült a Népszava. A Magyar Időkben arról lehet olvasni, hogy komoly rekonstrukció és felújítás kezdődhet el a Semmelweis Egyetemen. A Népszava arról is ír, hogy egyre több a külföldi hagyma a magyar piacon.
2019.01.09. 08:54

Egyre nehezebben jutnak saját otthonhoz a magyar fiatalok - lapszemle

A 16–29 éves magyar férfiak 80, a nők 68 százaléka még mindig a szüleivel lakik - idézi az Eurostat adatait a Népszava. A Magyar Idők elemzése szerint az ingatlanárak emelkedésében a gazdaság jó teljesítménye mutatkozik meg. A Világgazdaság szerint a családi cégeknek kedvezhet az ITM új intézkedési csomagja.
2019.01.07. 09:07

Elmondta a miniszteri biztos, milyen lesz a három új szuperkórház - lapszemle

Cserháti Péter a Magyar Időknek beszélt az egyelőre még csak tervkoncepciók szintjén létező intézményekről. A Portfolio ír arról, hogy veszteségei miatt ultimátumot kapott a tulajdonostól a Bentley autógyár, a Népszava pedig a receptírásról szóló jogszabály változása óta tapasztaltakat elemzik.
2019.01.03. 07:00

Lecsökkent a székhelyszolgáltatást igénylő cégek száma - Lapszemle

Az önkormányzati szemétszállítók fele 15 százalék alatti saját tőkével rendelkezik - írja a Népszava. Már kérhetik az ezer milliárd forintos keretösszegből működő, hosszú lejáratú, rögzített kamatú növekedési hitelt a kis- és közepes vállalkozások - számol be a Magyar Idők. A Portfolio cikke szerint a Modell 3 eladási adatai megmentették a Teslát.
2018.12.12. 08:48

Felértékelődtek a panellakások - lapszemle

Budapesten a kisebb panelek már jócskán félmillió forint fölötti négyzetméteráron cserélnek gazdát - írja a Magyar Idők. Átlagosan 15 százalékkal csökkennek januártól az üres adathordozókra kivetett magánmásolási díjak, de ez a Világgazdaság szerint nem feltétlenül jelenik majd meg a készülékek kiskereskedelmi árában.
2018.12.06. 08:55

Időcsapdába került a Néprajzi Múzeum - lapszemle

A Népszava azt írja, hogy időcsapdába került a Néprajzi Múzeum. A Magyar Időkben az olvasható, hogy a férfiak nem szeretnek panaszkodni az egészségükre és legtöbben szűrővizsgálatokra sem járnak.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018