INFORÁDIÓ
2021. április 20. kedd
Tivadar

mutáció

2021.04.14. 13:08

A Moderna már mutánsbiztos oltást tesztel

Az amerikai tesztben akadnak olyanok, akik egy éve önkénteskedtek már a Moderna alapoltásának kifejlesztésében is, ők harmadik adagot kapnak a szerből, de vannak olyanok is, akiket még egyáltalán nem oltottak be semmilyen vakcinával. Az ellenfél a dél-afrikai variáns.
2021.04.09. 07:39

Két aggasztó mutáció egy helyen - az indiai variáns

Több mint tízezer minta szekvenálását követően Indiában egy olyan vírusvariánsra bukkantak, amelyben két aggodalomra okot adó mutáció is megtalálható: Mahárástra tartomány eseteinek 15-20 százalékát már ez a változat okozza, ami ezért igazán aggasztó, mert a teljes ország eseteinek 62 százaléka ebből a tartományból származik.
2021.03.07. 12:24

Még évekig jelenthet súlyos veszélyt az új koronavírus

A kutatók kezdeti számításait, a közeljövőben endémiává szelídülő koronavírus reményét az új variánsok megjelenése felülírni látszik. Könnyen meglehet, hogy még évekig veszélyes, nagy halálozási aránnyal bíró betegségként kell együtt élnünk a kórral.
2021.02.27. 09:00

Vírusmutációk szempontjából kettészakadt Ausztria

Ausztria-szerte a fertőzések 57 százalékát már a SARS-CoV-2 mutációi teszik ki - áll az egészségügyi minisztérium felügyelete alatt működő úgynevezett koronabizottság heti jelentésében.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018