INFORÁDIÓ
2021. április 16. péntek
Csongor

kiadvány

2019.07.28. 20:48

Magyar illusztrátor a világ legjobbjai között

Az innovációra nagy hangsúlyt fektető, neves német kiadó, a Taschen a világ 100 legjelentősebb illusztrátorát bemutató kiadványt állított össze. A válogatásba egyetlen magyar alkotóként bekerült Valló Berta Londonban élő magyar illusztrátor is.
2017.06.09. 15:59

Kult50 – a magyar kultúra ötven legmeghatározóbb képviselője egy listán

Kult50 – a kultúra ötven arca címmel jelentetett meg kiadványt a fidelio.hu. A cél az volt, hogy az elmúlt egy-másfél év kulturális életének meghatározó szereplőit vegyék számba - közölte a magazin főszerkesztője. Molnár Barbara hozzátette: ezentúl évente elkészítik ezt a toplistát.
2017.05.28. 19:25

Megjelent a lista, hol nyaralhat együtt kutya és gazdája

Megjelent a Kutyabarát Balaton Élménykalauz. Az ingyenes kiadvány, amely az interneten is elérhető egy térkép, amely feltünteti azokat a szálláshelyeket, éttermeket, cukrászdákat, fagyizókat és múzeumokat, ahol szívesen látják a kutyákat - mondta az InfoRádiónak az élménykalauz alapítója. Sziládi-Kovács Tibor hozzátette: a Balatonnál jelenleg két olyan hely van, ahol az eberek bemehetnek a tóba.
2016.12.01. 12:46

Jobban élünk, mint tavaly

Javult a háztartások jövedelmi helyzete és nőtt az átlagos életszínvonal Magyarországon, tavaly mintegy 4,7 százalékkal emelkedett a reáljövedelem és a legszegényebbek jövedelme nőtt leginkább, 5-6 százalékkal az előző évhez képest - egyebek közt ez derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) A háztartások életszínvonala, 2015 című kiadványából.
2016.10.20. 19:05

Valami megmozdult a Népszabadságnál

A Mediaworks Zrt. csütörtökön a Népszabadság néhány munkavállalóját, elsősorban a lapelőkészítésben részt vevő szakembereket, visszarendelt egy tördelés alatt álló kereskedelmi kiadvány befejezésére - közölte a szerkesztőség.
2016.04.23. 18:14

"Torz és robotszerű embereket nevelnek az iskolák"

Minél nagyobb bizalmat szavazunk meg a diákoknak, annál inkább képesek tanulni - ezt mondta a Tanközlöny kiadvány kulturális menedzsere az InfoRádióban. Major Virág hozzátette: az írás látlelet az oktatás jelenlegi állapotáról a gyerekek szemszögéből.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018