INFORÁDIÓ 
2020. június 7. vasárnap
Róbert

háziállat

2020.04.19. 19:17

Rémhírek kaptak szárnyra, de nem ez a legnagyobb gond

Az állatok nem terjesztik a koronavírust, nem kapják el az embertől és nem adják tovább a kórt. Senki se szabaduljon meg emiatt a házi kedvencétől, és ha lehet, azért se, mert az állatmenhelyek is nehéz helyzetbe kerültek a járvány idején: nincs elég élelem az állatoknak és a sétáltatásukról sem tudnak gondoskodni.
2019.11.12. 06:20

Bizony a kutyát is "téliesíteni" kell

Többet kell adni nekik enni, de kabát csak a kicsikre kell. A karácsonyi sültekből nem ajánlatos agyonetetni a házi kedvenceket, de a felsózott járdákra is van "ellenszer".
2019.06.15. 10:42

Hőség: csak így bírhatják ki a háziállatok

Naponta többször kell friss vizet biztosítani és árnyas helyen kell tartani a kutyákat a nagy melegben, a sétáltatást pedig reggelre vagy estére időzítsék a gazdák. Szakmai segítség Seres Zoltántól, az Orpheus Állatvédő Egyesület vezetőjétől.
2019.02.22. 08:35

A macskák legyőzték a kutyákat

Nőtt az állatorvosi vállalkozások száma és több embert is foglalkoztatnak ezek a cégek - derül ki a céginformációkkal foglalkozó Opten felméréséből. Több százezerrel nőt az elmúlt években a családnál élő, nyilvántartott macskák száma Magyarországon, a kutyák létszáma azonban valamelyest csökkent.
2018.06.17. 15:22

Sok háziállat van veszélyben, és gazdájuk nem is sejti

A Kaspersky Lab az Opeepl kutatóintézettel közösen vizsgálta 15 országban és közel nyolcezer háztartásban, hogy miként hatnak a modern technológiák a kis kedvencek biztonságára. A vizsgálat eredménye azt mutatja, hogy minden ötödik kisállat tulajdonosa használ valamilyen digitális eszközt kedvenceik megfigyelésére, ezek közül majdnem minden második valóban veszélyezteti az állatokat vagy a gazdájukat.
2017.06.19. 16:13

Felejtse el nyáron a "csak egy percre" gondolatot!

Nagyon megviseli a meleg a háziállatokat, ezért fontos, hogy naponta többször kapjanak vizet - hívta fel a figyelmet az Orpheus Állatvédő Egyesület. A szervezet elnöke az InfoRádióban elmondta: könnyen hőgutát kaphatnak az állatok.
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018