INFORÁDIÓ 
2020. október 30. péntek
Alfonz

fegyvertartás

2019.08.08. 20:31

Döbbenetes mennyiségű pusztítást végeztek az amerikaiak a saját honfitársaik között

Elkésett az Egyesült Államok a fegyvervásárlás szigorításával, mert már legalább 270 millió fegyver magántulajdonban van – vélekedett az InfoRádiónak nyilatkozó Amerika-szakértő a Donald Trump amerikai elnök által, a hétvégi ohiói és El Paso-i lövöldözések nyomán kilátásba helyezett fegyvervásárlás előtti kötelező háttérellenőrzésről.
2019.05.08. 10:49

Szélesre tárta kapuit Brazília a fegyverek előtt

"A közbiztonság otthon kezdődik" - jegyezte meg Jair Bolsonaro, Brazília radikális jobboldali elnöke, amikor aláírta a fegyver- és lőszervásárlás szabályait lazító rendeletet.
2018.02.23. 13:59

Volt fegyvere a rendőrnek, de nem állította le az iskolai vérengzést

Egy fegyveres rendőr is volt annál a floridai iskolánál, ahol egy amerikai fiatal 17 embert lőtt agyon múlt héten, de nem avatkozott be. A sokkoló hír azután érkezett, hogy Donald Trump elnök azt mondta: “azonnal megoldaná” a lövöldözések jelentette gondot, ha felfegyvereznék a tanárokat.
2018.02.23. 06:57

Donald Trump őrült javaslatot tett

Rendőrségi szervezet is ellenzi Donald Trump amerikai elnök azon javaslatát, hogy a tanárokat és az iskolai személyzetet is fegyverezzék fel az iskolai lövöldözések megakadályozására.
2017.10.03. 16:00

Nem is olyan nehéz fegyverhez jutni Las Vegasban

Várhatóan fellángol a fegyvertartás korlátozásáról szóló vita a Las Vegas-i tömegmészárlás után – véli Ugrósdy Mártont, a Külügyi és Külgazdasági Intézet stratégiai igazgatóhelyettese.
2017.09.05. 06:10

Alkotmányba foglalnák a fegyvertartási jogot a szomszédunkban

A szlovák parlament házelnöke alkotmányba foglalná a fegyvertartási jogot. Andrej Danko szerint a fegyvertartási jog megerősítésére a túlzott európai uniós szabályozás miatt lenne szükség. A Szlovák Nemzeti Párt elnöke úgy véli, lehetőséget kell adni Szlovákia lakosainak, hogy legálisan tartott fegyverükkel megvédhessék magukat a 21. században jelentkező új biztonsági kockázatokkal szemben.
2017.08.09. 18:37

Fegyvertartás: megtámadták az új szabályt

Csehország szerdán beadvánnyal fordult az Európai Bírósághoz, amelyben kéri az új európai uniós fegyvertartási rendelet hatályon kívül helyezését - közölte a cseh belügyminisztérium, amely a külügyi tárcával együtt a dokumentumot kidolgozta.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018